30 / 04 / 2024

büyükçekmece kaçak hafriyat

büyükçekmece kaçak hafriyat

Büyükçekmece Belediyesi kaçak hafriyat dökümüne geçit vermiyor. Belediye bu kapsamda ilçe sınırları içerisine kaçak döküm yapan hafriyat araçları suçüstü yakaladı ve polise teslim etti.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Büyükçekmece'de 9 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 224 ada 10 parselde yer alan 497 metrekare villayı 9 milyon TL'ye satıyor...

Büyükçekmece sahilindeki 7 işletme belediye ekiplerince yıkıldı!

Büyükçekmece sahilinde gözleme satan toplam 14 işletmeden 7'si kaçak olduğu gerekçesiyle İBB ekipleri tarafından yıkıldı.

Büyükçekmece içme suyu havzasındaki kaçak yapılar yıkıldı!

İstanbul Büyükçekmece Göl'ünde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Büyükçekmece’de 10 kaçak yapı daha yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, ruhsatsız ve kaçak yapıları zabıta ekiplerinin gözetiminde yıktı.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Sarıyer-Büyükçekmece arasına 100 kilometrelik tünel ağı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

büyükçekmece kaçak hafriyat Haberi

büyükçekmece kaçak hafriyat


Büyükçekmece Belediyesi, ilçe sınırları içerisine kaçak döküm yapan hafriyat araçları ile mücadelesini aralıksız sürdürürken zabıta ekipleri tarafından kaçak döküm yapan 2 kamyon şoförü suçüstü yakalanarak polise teslim edildi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kaçak döküm yapanlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek; “Kaçak döküm yapanlara asla geçit vermeyeceğiz” dedi.

 
Yasal işlem yapıldı

Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 7 gün 24 saat kaçak dökümle mücadele ediyor. Önceki gün Kumburgaz bölgesinde kaçak döküm yapan 2 kamyonu tespit eden zabıta ekipleri, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı eşliğinde gerçekleşen kovalamacanın sonucunda kamyonları yakalamayı başardı. Yakalanan kamyon sürücüleri Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek haklarında yasal işlem yapıldı. Ayrıca kaçak döküm yapan şahıslarla ilgili savcılığa suç duyurusunda da bulunuldu. 

“Mücadelemiz kararlılıkla sürecek”


Konuya ilişkin bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr....