07 / 05 / 2024

Büyükçekmece köy pazarı

Büyükçekmece köy pazarı

Büyükçekmece Belediyesi, Haziran Ayı birinci Meclis Toplantısında Başkan Akgün, Büyükçekmece sınırları genelinde köy pazarı kurulacağı müjdesini verdi. Akgün, köylülerin ürünlerini satması için belli başlı merkezler oluşturacağını söyledi.

Büyükçekmece sahilindeki pazar yerine Danıştay kararı!

Danıştay 8'inci Dairesi, Büyükçekmece sahilindeki dolgu alanının İSPARK tarafından pazar yeri olarak işletilmesini hukuka uygun bulmadı. Vatandaşlar, sahildeki yürüyüş yollarının pazara dönüşmesinden rahatsızdı.

Büyükçekmece Tepecik'e düğün salonu ve halk eğitim merkezi!

Büyükçekmece Belediyesi, Ulus Mahallesi'nde yapımı devam eden düğün salonunun daha hızlı tamamlanabilmesi ve Hürriyet Mahallesi, Millet Caddesi üzerinde de semt pazarı kurulması yönünde harekete geçti.

Toskana Vadisi’nin mimarı Büyükçekmece’de işi büyüttü!

Büyükçekmece’de Toskana Vadisi projesiyle Türkiye pazarına adım atan Emaar Properties PJSC’nin ülke iştiraki Emaar Türkiye, şimdi de vadinin yanında Designer Outlet projesi için kolları sıvadı.

Büyükçekmece Dizdariye Kapalı Salı Pazarı güzergahı değişecek mi?

Büyükçekmece Belediyesi'nin Şubat ayı birinci oturumu TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıda gündem ait 6 madde ve ek 1 madde görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Büyükçekmece Salı Pazarı yeni çehresine kavuşuyor!

Büyükçekmece’de uzun yıllardan beri halka hizmet veren kapalı Salı Pazarı, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla yeni çehresine kavuşuyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, "İlçe genelindeki semt pazarlarımızı kapalı hale getireceğiz" dedi.

Büyükçekmece'de köy pazarları kurulacak!

Büyükçekmece Belediyesi, Haziran Ayı birinci Meclis Toplantısında Başkan Akgün, Büyükçekmece sınırları genelinde köy pazarı kurulacağı müjdesini verdi. Akgün, köylülerin ürünlerini satması için belli başlı merkezler oluşturacağını söyledi.

Büyükçekmece'de icradan 1 milyon 69 bin liraya satılık tarım arazisi!

Büyükçekmece'de yer alan tarım arazisi icradan 1 milyon 69 bin liraya satılıyor...

Beyaz Konaklar Büyükçekmece Evleri'nde 350 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Beyaz Konaklar Büyükçekmece Evleri'nde 350 bin liradan başlayan fiyatlarla konut satışları yapılıyor...

Büyükçekmece Göl Mahal'de 1 milyon 495 bin dolara! 36 ay sıfır faizle!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Hadımköy'de hayata geçirilen ve satışına başlanan Gölmahal Villaları, sunduğu ödeme kolaylığı fırsatıyla dikkat çekiyor

Büyükçekmece Doğal Yaşam Villaları'nda 250 bin TL'ye! Son 7 konut!

Saros İnşaat'ın hayata geçirdiği Büyükçekmece Doğal Yaşam Villaları projesinde satılık 7 adet villa kaldı. Bu villalar 250 bin TL'ye satılıyor

Milli Emlak'tan Büyükçekmece ve Bahçelievler'de satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul'un Bahçelievler ve Büyükçekmece ilçelerindeki 2 adet arsayı satışa çıkardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün: Yıkımları öne çekelim!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Selimpaşa'dan Kumburgaz'a kadar olan 8 kilometrelik sahilde 70'li yıllarda birbirine bağlı olmayan münferit kolonlar üzerine siteler yapılmış. O sitelerde elimle beton koparıyorum" diyor

ÖİB, İstanbul Büyükçekmece ve Eskişehir'de arsa satışlarını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul Büyükçekmece ile Eskişehir'de bulunan taşınmazların satışını onayladı

Büyükçekmece köy pazarı Haberi

Büyükçekmece köy pazarı

Büyükçekmece Belediyesi, Haziran Ayı birinci Meclis Toplantısında Başkan Akgün, Büyükçekmece sınırları genelinde köy pazarı kurulacağı müjdesini verdi. Başkan Akgün. "Tamamen tarla mahsulünün satışının yapılacağı köylü pazarlarında köylümüz hem ürünlerini satacak hem de iş imkanı bulacak" diye konuştu. Akgün, köylülerin ürünlerini satması için belli başlı merkezler oluşturacağını söyledi. 

Gündem maddeleri arasında dikkat çeken başka bir konu da, Büyükçekmece ilçe sınırlarının tamamında yapılacak tüm binalarda uygulanacak "Peyzaj Projeleri" ile ilgili uygulama esaslarının belirlenmesi hususunun müzakeresi ve karara bağlanmasıydı. Bu konu oy birliğiyle imar komisyonuna havale edildi. Bu gündem maddesiyle ilgili açıklama yapan Başkan Akgün, "Büyükçekmece de yeşil kuşak yaratacağız" dedi. 

Akgün, "Ev yapmaya veya evlerinin önünde bahçe düzenlemesi yapmaya karar veren vatandaşlarımız belediyemiz Park ve bahçeler müdürlüğü ile birlikte çalışarak istenilen doğrultuda bahçe...