30 / 04 / 2024

Büyükçekmece Kumburgaz okul

Büyükçekmece Kumburgaz okul

Türk milli eğitime kazandırdığı sayısız okul sayesinde "Okulcu Hasan'' olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kumburgaz'a yeni bir okul daha kazandırdı.

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Kumburgaz Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Merkez Mahallesi, 472 ada, 2 parselin güneydoğusundaki terkli alan ile 472 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Mahallesi, 756 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 09.12.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Büyükçekmece açıklarında fayın geçtiği bölgelerde kameralı takip!

Büyükçekmece Belediyesi ve DOHAD iş birliğiyle Kumburgaz, Celaliye ve Sinanoba mahallerinde kurulan "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları" aracılığıyla fay hattının geçtiği Marmara Denizi'ndeki değişimler kayıt altına alınıyor

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Doğusu ve Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Bahçelievler Etabı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece Kumburgaz imar planı tadilatı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Mahallesi, 167, 168, 169, 170, 1120 parseller ve 1121, 771 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu doğusu ve Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Kumburgaz Etabı Plan itirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan 14 Aralık 2018 tarihinde askıdan inecek...

Büyükçekmece Kumburgaz'a yeni okul!

Türk milli eğitime kazandırdığı sayısız okul sayesinde "Okulcu Hasan'' olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kumburgaz'a yeni bir okul daha kazandırdı.

Büyükçekmece'de 22.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Mahallesi, Denizkenarı Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 22 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Büyükçekmece'nin imar planlarında sona gelindi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Celaliye, Kamiloba, Güzelce ve Kumburgaz imar planlarında sona gelindiğini belirtti.

Büyükçekmece Kumburgaz okul Haberi

Büyükçekmece Kumburgaz okul

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, sadece Büyükçekmece'ye değil, komşu ilçeler ve soydaşlarımızın çocukları içinde yurtdışında da okul inşa ettiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitime verdiği desteği sürdürüyor.

Kumburgaz Mahallesi'nde depreme dayanıksız eski okulun yerine inşa ettirilen okul ilkokul ve ortaokul olarak eğitim hizmet verecek. Yapımı Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen okul açılış girmek için gün sayıyor.

4 katlı ve 24 derslikli

4 katlı ve 24 derslikli okul, 3 ana sınıfı, 1 çok amaçlı salon, kütüphane, 2 destek eğitim dersliği ve yemekhanesiyle Büyükçekmeceli öğrencilere modern bir eğitim imkanı sunuyor. Başkan Akgün'ün yapım aşamasında yakından ilgilendiği okul, pek çok yönden kaliteli eğitim hizmeti verecek okul, modernliği ve kapasitesiyle Büyükçekmece'nin eğitim ve öğretim hayatına da güç katacak.

Akgün; ''Eğitimde elini taşın...