29 / 04 / 2024

Büyükçekmece Salı Pazarında ne yapılacak

Büyükçekmece Salı Pazarında ne yapılacak

Büyükçekmece’de uzun yıllardan beri halka hizmet veren kapalı Salı Pazarı, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla yeni çehresine kavuşuyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, "İlçe genelindeki semt pazarlarımızı kapalı hale getireceğiz" dedi.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece'deki 8 katlı bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 8 katlı bina yıkıldı...

Büyükçekmece açıklarında fayın geçtiği bölgelerde kameralı takip!

Büyükçekmece Belediyesi ve DOHAD iş birliğiyle Kumburgaz, Celaliye ve Sinanoba mahallerinde kurulan "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları" aracılığıyla fay hattının geçtiği Marmara Denizi'ndeki değişimler kayıt altına alınıyor

Avenue İstanbul Büyükçekmece fiyatlar!

Avenue İstanbul Büyükçekmece fiyatlar kapsamında daireler 443 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Gül İnşaat imzası taşıyor...

Büyükçekmece'de dönüşüm kapsamında 56 dairelik 2 blok yıkıldı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Büyükçekmece'de dönüşüm kapsamında 56 dairelik 2 blok yıkıldı. 

Büyükçekmece'nin imar planlarında sona gelindi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Celaliye, Kamiloba, Güzelce ve Kumburgaz imar planlarında sona gelindiğini belirtti.

Büyükçekmece sahilindeki pazar yerine Danıştay kararı!

Danıştay 8'inci Dairesi, Büyükçekmece sahilindeki dolgu alanının İSPARK tarafından pazar yeri olarak işletilmesini hukuka uygun bulmadı. Vatandaşlar, sahildeki yürüyüş yollarının pazara dönüşmesinden rahatsızdı.

Büyükçekmece - Mudanya feribot seferleri başlıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün büyük önem verdiği Büyükçekmece - Mudanya arasında düzenlenecek olan feribot seferleri önümüzdeki aylarda karşılıklı olarak başlayacak.

Hadımköy-Büyükçekmece'deki altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Büyükçekmece Albatros Parkı'nda sular durulmuyor!

İstanbul Büyükçekmece’de sahile yakın 30 bin metrekare yeşil alan belediye ile bölge halkının arasını açtı. Bölge halkı ve STK’lar ‘yeşil alanda yapılaşma olmasın’ derken, belediye ise ‘mülk bizim, otel ve rezidans yapacağız’ diyor.

1999 yılında Büyükçekmece'ye Akmerkez!

1999 yılında Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmece'de E-5 kenarında Belediye İşhanı'nın bulunduğu yere, 2.1 trilyona, Akmerkez benzeri 16 kat yüksekliğinde ikiz kulelerden oluşan bir alışveriş merkezi inşa edecekmiş.

1996 yılında Büyükçekmece'de 2.900.000.000 liraya daire!

Reşat Altın'ın 7 milyon 464 bin liraya satıldığı 1996 yılında, Büyükçekmece'de inşa edilen Sibakent'te bulunan daireler ortalama 2 milyar 900 milyon liraya (388 adet altın parasına) satılacakmış.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte lansman tarihi!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte lansman tarihi 21 Nisan Salı günü olarak belirlendi. Toplam 187 adet villadan meydana gelen projede ev alanalrı 179 ile 694 metrekare arasında değişiyor.

Büyükçekmece Salı Pazarında ne yapılacak Haberi

Büyükçekmece Salı Pazarında ne yapılacak

Pazarın, Büyükçekmece halkına daha modern ve daha geniş bir alanda hizmete verebilmesi için yeni bir düzenleme yapılacağını açıklayan Başkan Akgün, belediyenin teknik ekibiyle birlikte pazar alanında incelemelerde bulundu.


Bölge trafiği rahatlayacak!


Büyükçekmece halkının yoğun olarak alışveriş yaptığı yerlerden biri olan Salı Pazarı'nın artan nüfus karşısında  yetersiz kalmaya başladığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İlçe genelindeki semt pazarlarımızı kapalı hale getireceğiz. Uzun yıllardan beri Büyükçekmece'nin merkezinde  hizmet veren Salı Pazarı'nda da yeni bir düzenlemeye gidiyoruz. Hem trafik yoğunluğunu, hem de alıveriş için pazara gelen halkımızın daha rahat ve güvenli biçimde alışveriş yapabilmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Yapacağımız çalışma ile pazarımızı genişleteceğiz ve trafiği rahatlatmak amaçlı geliş gidiş yönlerinde bazı değişiklikler yapılacak. Bu çalışma ile hem pazar esnafımız, hem de pazara gelen...