09 / 05 / 2024

Büyükçekmece sanayi şehri olmayacak

Büyükçekmece sanayi şehri olmayacak

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, " Büyükçekmece sanayi şehri olmayacak. Kentimizi eğitim üssü ve turizm cenneti olacak şekilde planlıyoruz " dedi. Büyükçekmece turizm şehri olacak...

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aktüre İnşaat Büyükçekmece Emlak şubesi açıldı!

Aktüre Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Emlak Şubesi 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Büyükçekmece Türkoba Mahallesi'ndeki tarla 20.3 milyon TL'ye satıldı!

İstanbul'un Büyükçekmece İlçesi'ne bağlı Türkoba Mahallesi'ndeki tarla 20.3 milyon TL'ye Bindir Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı...

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Büyükçekmece Elit Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Elit Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ertüzün ve Hande Gizem Türker ortaklığında kuruldu.

İSKİ'den Büyükçekmece'deki 3 sanayi sitesine altyapı yatırımı!

İSKİ, yağış nedeniyle taşkın meydana gelen Büyükçekmece'deki Tecimen, Gültur ve Bülbüloğlu sanayi sitelerinde altyapı çalışması başlattı.

FS Koçak Emlak İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

FS Koçak Emlak İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi, Seyfettin Bayram Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Büyükçekmece, Murat Çeşme Mahallesi'nde açıldı.

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi 2 milyon TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Büyükçekmece sanayi şehri olmayacak Haberi

Büyükçekmece sanayi şehri olmayacak

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Büyükçekmece sanayi şehri olmayacak. Kentimizi eğitim üssü ve turizm cenneti olacak şekilde planlıyoruz" dedi. 


Mimaroba'daki Kent Plus Sitesi'nin sakinleri ile kahvaltıda buluşan Akgün, bölgede yapılan ve gerçekleştirilmesi planlanan projeleri anlattı. Büyükçekmece'de 5 adet yat limanı olması için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Akgün, "Yat limanlarının direkleri dikildiğinde Büyükçekmeceli gençlerimiz için çok önemli bir istihdam kaynağı meydana getirilmiş olacak" dedi. Yat limanı olan şehirlerdeki yüksek gelişmişlik oranına dikkat çeken Akgün, "Dev yolcu gemilerinin yanaşabileceği limanlar planlandı. 


Büyükçekmece'ye gelecek bu gemiler kentin gelirini arttıracak. 40-50 katlı binalar planlamıyoruz. Avrupa kenti statüsündeki Büyükçekmece'de çıtayı her zaman daha üst seviyelere taşıyacağız" diye konuştu. Büyükçekmece Üniversitesi açılıyor Mimaroba'da gerçekleştirilecek projelerin ardından bölgedeki gayrimenkullerin değerinin bir anda artacağını vurgulayan Akgün, Mimarobalılar'a uyarıda bulunmayı...