27 / 04 / 2024

Büyükçekmecede hedeflenen vizyon projeler

Büyükçekmecede hedeflenen vizyon projeler

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP'nin çalışma toplantısında 2015 yılında hayata geçirilmesi hedeflenen vizyon projelerini anlatarak deneyimlerini paylaştı. Akgün, '' Dünya kenti olacağız '' dedi.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Türkiye'nin en büyük gözlemevi 2020'de açılacak!

Türkiye'nin 2023 vizyon projeleri arasındaki en büyük astronomi, astrofizik ve uzay bilimleri alanındaki temel bilim yatırımı olan "Doğu Anadolu Gözlemevi”nin (DAG) kurulum çalışmaları son sürat sürüyor.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

Bursa Büyükşehir vizyon projelerin startını veriyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılı için 2 milyar 375 milyon TL olarak öngörülen bütçenin 1 milyar 195 milyon TL'sini yatırımlara ayrıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kentsel dönüşüm görüşüldü!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısının son oturumu gerçekleşti. Mecliste Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm çalışmaları ve İzmir'in vizyon projeleri konuşuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden MIPIM'e çıkarma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’e damga vurdu. Antalya’nın vizyon projelerini sergilediği stant adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi vizyon projelere imza atıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın yıllardır süren sorunlarına bir bir neşter vururken, Antalya'yı geleceğe taşıyacak olan vizyon projelere de imza atıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi projelerini MIPIM'de vitrine çıkardı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini “İnvest Antalya” sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te dünya vitrinine çıkardı..

1984 yılında Büyükçekmece Barajı'nın temeli atılmış!

1984 yılında Büyükçekmece Barajı'nın temeli Turgut Özal tarafından atılmış. 21 ay sonra su alımına başlanması hedeflenen baraj yapımına, su kanallarıyla birlikte 8 milyar lira harcanacakmış.

Büyükçekmecede hedeflenen vizyon projeler Haberi

Büyükçekmecede hedeflenen vizyon projeler

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısı'na katıldı.


"Taviz vermeyeceğiz" 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede geliştirdiği çağdaş şehircilik anlayışının ortaya koyduğu standardın önümüzdeki dönemde de titizlikle korunarak geliştirileceğini belirtti. Büyükçekmece'nin hem yatırımlar ve altyapı, hem de kültür ve eğitim alanlarında ulaştığı Avrupa standardını daha da ileriye taşımaya kakarlı olduklarını belirten Başkan Akgün; "Sağlıklı ve modern kentleşme konusunda Türkiye'de bir örnek oluşturan Büyükçekmece, bu özelliğini daha da ileriye taşıyarak sürdürecektir. İnsanlarımızın yaşam kalitesini daha da artıracak projelere imza atacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi  hedefi dünya kenti seviyesine çıkmaktır. Çağımızda kentler artık kültürel kimlikleriyle öne çıkmaktadır. Bu bilinçle eğitim ve kültür yatırımlarına daha fazla eğileceğiz. Ülkemizin ve kentimizin dünyaya tanıtılmasında büyük...