11 / 05 / 2024

Büyükçekmecede özel inşaatlar

Büyükçekmecede özel inşaatlar

Büyükçekmece Belediyesi, Ulus Mahallesi'nde yapımına başlanan düğün salonunu tamamlayamadı. Belediye son çare olarak Yap­İşlet­Devret modeline geçerek inşaatı özel şirkete tamamlatma kararı aldı.

Opel Astra'da Mayıs kampanyası! Oneline'a özel büyük fırsatı kaçırmayın! İşte Opel Astra fiyat listesi

Opel'in en çok sevilen Astra modelinde mayıs ayına özel büyük kampanya başladı. Peki Opel Astra fiyatı ne kadar? Opel Astra kaç lira? 7 Mayıs 2024 Opel Astra fiyat listesi.

Suudi Arabistan'ın  en büyük şirketinden Kalyon İnşaat'a ortalık teklifi!

Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan NEOM, Kalyon İnşaat’a ortaklık teklif etti. Kalyon İnşaat, global şirket oluyor...

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük deprem için saat verdi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan  son 100 yılda depremlerin en çok hangi saatte olduğunu açıklayarak büyük deprem için saat verdi. İşte Ercan'ın açıkladığı o saatler...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Ankara Büyükşehir, özel halk otobüslerine gelir desteği verecek! Ücretsiz yolcular için 4, abonman yolcular için 2 TL! 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, kasım ayı birinci toplantısında, özel halk otobüsü (ÖHO) işletmecilerine gelir desteği verilmesine oy birliği ile karar verdi. İşte detaylar...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan Silivri depremi açıklaması: Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün akşam saatlerinde Marmara'da meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Piyasa Kahini İslam Memiş altın ve dolarda büyük deprem için tarih verdi! Bunlar daha rekor değil

Piyasa Kahini İslam Memiş, altın ve dolarda büyük deprem için tarih vererek son günlerde görülen rakamların rekor olmadığını söyledi. 

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

Büyükçekmecede özel inşaatlar Haberi

Büyükçekmecede özel inşaatlar

Büyükçekmece Belediyesi, 2013 yılında yapımına başladığı Tepecik Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun maliyeti artınca yap­işlet­devret modelini devreye soktu. Tamamlanamayan yapı, 2886 sayılı yasa doğrultusunda ihaleye açılacak. İhaleyi kazanan özel şirket düğün salonunu tamamlayacak. Şirket belli bir süre işletip belediyeye devredecek. Ayrıca düğün salonunun bulunduğu binaya kadınlara yönelik olarak bir de Büyükçekmece Belediyesi Eğitim Tesisi yapılması kararı alındı. Hız kazandıracak Konuya ilişin bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Tepecik halkının talepleridoğrultusunda düğün salonunun daha hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi ve daha modern bir semt pazar yeri için harekete geçtik. Her iki konuyu da, Mart ayı belediye meclisi gündemine getirerek karara bağladık. Tepecik halkımıza hayırlı olsun" ifadesini kullandı. 



Mehmet Ali...