22 / 05 / 2024

büyükçekmecedeki halk eğitim merkezleri

büyükçekmecedeki halk eğitim merkezleri

Büyükçekmece Belediyesi, Ulus Mahallesi'nde yapımı devam eden düğün salonunun daha hızlı tamamlanabilmesi ve Hürriyet Mahallesi, Millet Caddesi üzerinde de semt pazarı kurulması yönünde harekete geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da ekmeğe büyük zam geldi Halk Ekmeğin kaç liradan satılacağı belli oldu

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Ağustos ayına kadar un tedarikçilerine ucuz un satışı yapacağını açıklamasına rağmen İstanbul'da fırıncılar artan maliyetleri gerekçe göstererek ekmeğe büyük zam yaptı. 4 liralık ekmek 5 liraya çıktı. Buna karşın İBB'nin halk ekmeği kaç liradan satacağı belli oldu.

A101'den Oppo A74'e büyük indirim! Sakın Kaçırmayın! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101, Oppo'nun en beğenilen cihazlarından biri olan Oppo A74'e büyük bir indirim yaptı! Fiyatları görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Peki, A101'de Oppo A74 fiyatları ne kadar? İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

Petrol çakıldı, piyasalar dondu kaldı! Şimdi yeniden yükselişe girdi, benzin ve motorinde büyük zam gelebilir

Brent petrolün önceki gün 98 dolar seviyelerine inmesiyle birlikte benzin ve motorin fiyatlarına indirim gelmesi bekleniyordu. Ancak brent petrol yeniden yükselişe geçti. Fiyatlara büyük bir zam gelmesinden endişe ediliyor.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Eşyalarını almak için binaya girdiler, çatırtı sesleri büyük panik yaşattı!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında riskli binalara ev sakinlerinin eşyalarını almak için 15 dakikalığına girmesine izin verildi. Binadan gelen çatırtı sesleri üzerine vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesine 700 milyonluk kredi kullanım yetkisi verildi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediyesine çeşitli hizmetlerde ve projelerde kullanılmak üzere, oy birliğiyle, 700 milyon lira kredi kullanım yetkisi verdi.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Mustafa Varank: Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz!

Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz" dedi.

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

büyükçekmecedeki halk eğitim merkezleri Haberi

büyükçekmecedeki halk eğitim merkezleri


Büyükçekmece Belediyesi, Ulus Mahallesi'nde yapımı devam eden düğün salonunun daha hızlı tamamlanabilmesi ve Hürriyet Mahallesi, Millet Caddesi üzerinde de semt pazarı kurulması yönünde harekete geçti.


Düğün salonu ve Halk Eğitim Merkezi


Büyükçekmece Belediyesi, Tepecik Ulus Mahallesi'nde yapımı devam eden düğün salonunun belediyeye ek bütçe getirmeden daha kısa bir sürede tamamlanabilmesi için yap-işler-devret modelini devreye soktu. Buna göre, 2886 sayılı yasa doğrultusunda ihale açılacak. Ayrıca düğün salonun bulunduğu binaya kadınlara yönelik olarak bir de Büyükçekmece Belediyesi Eğitim Tesisi yapılması kararı alındı.


Perşembe pazarı kuruluyor


Tepecik halkının merakla beklediği bir diğer konu olan semt pazarı da önümüzdeki günlerde hizmete girecek. Bu kapsamda Hürriyet Mahallesi, Millet Caddesi üzerine Perşembe günleri bölge halkına hizmet verecek modern bir semt pazarı kurulacak. Büyükçekmece Belediye Meclisi Trafik ve Çevre Komisyonları...