04 / 05 / 2024

Büyükdere Mahalle Muhtarlığı nerede

Büyükdere Mahalle Muhtarlığı nerede

Sarıyer Büyükdere Mahalle Muhtarlığı’nın açılışı yapıldı. Açılışa Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve Büyükdere halkı da katıldı.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Büyük İstanbul depreminde en riskli üç ilçenin röntgeni çekildi: Kaç bina hasar görecek? Mahalle mahalle açıklandı!

Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'deki deprem riskli rakamlarla açıklandı. Peki beklenen büyük İstanbul depreminde bu ilçelerde kaç bina hasar görecek?

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yılbaşı öncesi Kasım ayı büyük bekçi alımları başladı! İşte çarşı ve mahalle bekçi alımına dair detaylar!

Bekçi alımları büyük bir merakla takip ediliyor. Kasım ayının büyük bekçi alımları başladı. İşte detaylar!

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Ankara Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye 5 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Sincan ve Yeni Mahalle ilçelerinde yer alan 5 arsayı 26 milyon 837 bin 860 TL'ye satıyor...

Büyükşehirlerdeki köyler kırsal mahalle oluyor!

Büyükşehirlerdeki köyler, kırsal mahalle oluyor. Köy statüsü yeniden değiştiriliyor. Peki yeni düzenleme neler getiriyor?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Bursa Büyükşehir'den Gelemiç'e mahalle konağı!  

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Keles’in kırsal Gelemiç Mahallesi’ne mahalle konağı kazandırdı.

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Büyükdere Mahalle Muhtarlığı nerede Haberi

Büyükdere Mahalle Muhtarlığı nerede


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediyesi Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi bahçesinde faaliyet gösteren Büyükdere Mahalle Muhtarlığı’nın açılışını yaptı. Açılışa Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve Büyükdere halkı katıldı.


Mahallelerin en önemli temsilcileri olan muhtarların her zaman yanında olan Sarıyer Belediyesi, bünyesinde bulunan Semt Evleri’nde iletişim noktaları kurarak muhtarlık hizmetlerinin verilmesine destek oluyor. Büyükdere Muhtarlığı’nın yer sıkıntısına çözüm bulan Sarıyer Belediyesi, Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi bahçesinde bulunan binanın bir bölümünü, Büyükdere halkına hizmet veren muhtarlığa ayırdı.



Başkan Genç’e teşekkür


Açılış konuşmasını yapan Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı konuşmasına Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür ederek başladı. Muhtar Yazıcı; ’’Büyükdere’de muhtarlık kazanınca bunun sevincini yaşayamamıştık, bir yerimiz yoktu. Bugüne kadar verdiği tüm desteklerden dolayı Sarıyer’in abisi başkanımız...