30 / 04 / 2024

Büyükşehir İstasyon Parkı son durum

Büyükşehir İstasyon Parkı son durum

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak yapımına başladığı ve “Büyükşehir İstasyon Parkı” adı verilen İstasyon Meydanı’ndaki çalışmalar devam ediyor.

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Erzurum Büyükşehir'den 145 milyon TL'ye satılık 37 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Yakutiye İlçesi İstasyon Mahallesinde Bulunan 37 arsa ihale ile satılıyor. İhale 18 Ocak'ta gerçekleşecek..

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Antalya Büyükşehir'den inşaat ve 29 yıllığına işletme ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı Beach Park ve Konyaaltı'nda inşaat yaptırıp 29 yıl süre ile işletme hakkını verecek. İhalesi 19 Ocak'ta gerçekleşecek işin yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Trabzon Büyükşehir'den okullara çocuk parkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.

Ordu Büyükşehir'den 19 ilçeye park!

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmaları Ordu geneline yayan Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede hayata geçirmeyi planladığı oyun parklarının montajını yapmaya başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Botanik Park'ı devraldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Karadeniz Bölgesi’nde ilk Türkiye’de dördüncü olan Botanik Park’ı resmen devraldıklarını söyledi.

Ankara Karagöl Tabiat Parkı'na büyükşehir eli değiyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan geçtiğimiz aylarda devraldığı ve yıllardır atıl durumda olan Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda, doğaya zarar vermeden rekreasyon çalışmaları yapmaya başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Büyükşehir İstasyon Parkı son durum Haberi

Büyükşehir İstasyon Parkı son durum



Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak  yapımına başladığı ve “Büyükşehir İstasyon Parkı” adı verilen İstasyon Meydanı’ndaki çalışmalar devam ediyor.


Yaptığı projelerle toplumun her kesimine dokunmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği alanlar ile ile yeşil alanların çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor.


Gar Meydanı olarak da bilinen ve anıtsal değeri olan bu meydana yeniden canlılık getirmek için Mezarlık Kavşağı’na kadar park yapılması planlanan projenin ilk etabının yaz aylarında tamamlanması hedefleniyor.


Toplam alanı 72 bin metrekare olarak belirlenen parkın, 27 bin metre karesi de yeşil alan olacak.


“Büyükşehir İstasyon Parkı” adı verilen park için açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Burası Şehitkamil’in kalbi olacak” dedi.


Terk edilmiş lojmanların yeniden restore edilerek hayat kazanacağı parkın içerisinde, engelli vatandaşlar için...