09 / 05 / 2024

büyükşehir yasası 2014

büyükşehir yasası 2014

Büyükşehir Yasası'nın köylüleri zorlayacağını anlatan Sözen, yasanın köylüleri ilgilendiren yönlerinin iyi bilinmesi gerektiğini söyledi. Büyükşehir Yasası ile birlikte turizm şehrinin 78 köy ve 9 beldesiyle birlikte 'büyük bir aile' olacağını kaydetti...

Yeni büyükşehir yasası ile kafa karıştıran vergiye düzenleme!

AK Parti’nin büyükşehir belediyelerinin işleyişini kolaylaştırmak amacıyla hazırladığı taslak metin tamamlanmak üzere. Taslakta vatandaşların yıllardır kafasını karıştıran ve bazı belediyelerin almadığı bazı belediyelerin aldığı katı atık vergisi ÇTV ile birleştirilerek yeni bir sistem getirilmiş ol

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Antalya Büyükşehir'den Fatma Nine'ye ev!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Yasası’yla Antalya’ya gelen hizmetlerin sembolü haline gelen Demre’nin Yavu Mahallesi’ndeki Fatma Düngüllü’ye herkesi duygulandıran bir sürpriz daha yaparak evini yeniledi

Konya Büyükşehir, Hayvancılık Tesisi Tip projeleri hazırladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında kırsal yerleşim alanlarında ikamet edenlerin faydalanabilmesi için tip konut projelerinin ardından şimdi de “Hayvancılık Tesisi Tip Projeleri” hazırladı.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Antalya Büyükşehir'in finansal başarısı tescillendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılından beri rakamlarla yazdığı destan, İmar ve Yapı Derneği’nin yaptığı araştırma ile tescillendi.

Düzce büyükşehir oluyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de AK Parti milletvekilleri ile bir araya geldi. Büyükşehir yasası ile ilgili yapılan istişarede yeni kararlar alındı. Çok kısa bir süre içinde Düzce ile birlikte 30 yeni büyükşehir daha geliyor.

Büyükşehir Yasası ilçe belediyelerini zor durumda bıraktı!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Büyükşehir Yasası'nın ilçe belediyelerini mali ve idari anlamda zor durumda bıraktığını savundu.

Samsun Büyükşehir'den 424 kilometre yol!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, 2014 yılında 44 kilometre, 2015 yılında 306 kilometre ve 2016 yılında bu zamana kadar da 74 kilometre olmak üzere toplam 424 kilometre beton yaptıklarını söyledi.

Ordu Büyükşehir'den vergi borçları için ödeme kolaylığı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi 2014 yılı 1. taksitten itibaren geçmişe yönelik emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi, çevre temizlik vergisi, yol ve kaldırım harcamalarına katılım payı borçları olan mükellefler için ödeme kolaylığı sağlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 1 yılda 400 park!

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerdeki yatırımlarını artırarak sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, her mahalleye bir park çalışması kapsamında 1 yılda 28 ilçede 400 parkı tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 400 park!

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerdeki yatırımlarını artırarak sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, her mahalleye bir park çalışması kapsamında 1 yıl içinde 28 ilçede 400 parkı tamamladı.

Yeni Büyükşehir Yasası ile arsa vergisi artacak!

Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte köyde tarlası, bağı, arazisi, kerpiç evi olanlara sürpriz vergiler çıktı. Büyükşehir tarifesinden çıkan vergiler isyan ettirdi.

büyükşehir yasası 2014 Haberi

büyükşehir yasası 2014


CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 30 Mart'ta sandıkta ikinci defa yetki almaları halinde 78 köy ve 9 beldeye hizmet götüreceklerini söyledi. Manavgat'ın köylerine bir yıldır hizmet götürdüklerini belirten Sözen, Büyükşehir Yasası ile birlikte turizm şehrinin 78 köy ve 9 beldesiyle birlikte 'büyük bir aile' olacağını kaydetti...


Başkan Sözen, 30 Mart mahalli seçimler kapsamında İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve CHP Seçim Komisyonu Başkanı Asım Bozkurt ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sözen, eşi Hatice Sözen'le birlikte Karakaya, Odaönü, Yalçıdibi ve Boztepe köylerini ziyaret ederek, 30 Mart'ta ikinci defa seçilmesi halinde yapacağı hizmetlerle ilgili bilgilendirme yaptı.


Sözen, "Köylerimize bir yıldır hizmet götürüyoruz ve hizmete devam etmek istiyorum. Beni bir evladınız, kardeşiniz, bir çocuğunuz olarak kabul edip yetki verirseniz, sizlere olan borcumu ödemek...