02 / 05 / 2024

Büyükyalı CNR emlak fuarı

Büyükyalı CNR emlak fuarı

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat; İstanbul Kazlıçeşme'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesini, "Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarında ziyaretçilerin beğenisine sundu

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından Büyükyalı İstanbul projesinin 2021 yılsonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO'nun Büyükyalı İstanbul'daki toplam geliri 2.2 milyar TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul'un yüklenicisiyle yapılan sözleşmeye ek-14 nolu protokol ile 1 milyar 568 milyon 800 bin TL olan asgari şirket payı toplam geliri 2 milyar 212 milyon 767 bin 466 TL'ye yükseldi.

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Büyükyalı İstanbul 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

TURYAP, Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı!

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 30 Eylül 2020 tarihinde onaylandı.

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

Emlak Konut GYO Büyükyalı İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Büyükyalı İstanbul'da bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Büyükyalı İstanbul'da 28 olan ticari ünite sayısı 46 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları alındı. Proje kapsamında 1655 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu.

Emlak Konut GYO Büyükyalı İstanbul'ün kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Büyükyalı İstanbul'un 774 Ada 83 Parsel T2, T3, T4 Bloklar ile 774 ada 73 Parsel L ve M Bloklar Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükyalı, Emlak Konut GYO'nun en çok satan projesi oldu!

Özak GYO'nun projelerinden olan Büyükyalı'nın 2020 1.Çeyrek Satışları yayınlandı. Büyükyalı projesi 2020 yılının ilk çeyreğinde 228 milyon 439 bin 49 TL değerinde 73 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO projeleri arasında en çok satan proje oldu.

Büyükyalı CNR emlak fuarı Haberi

Büyükyalı CNR emlak fuarı

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat; İstanbul Kazlıçeşme'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesini, "Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarında ziyaretçilerin beğenisine sundu. Emlak Konut ve GYODER'in kampanyaları sektöre büyük bir hareketlilik getirdiğini söyleyen Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, "Büyükyalı olarak eylül ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz 85 milyon 890 bin TL'lik satışla, Emlak Konut GYO'nun her ay açıkladığı satış dağılım tablosunun birinci sırasında yer aldık. Ekim ayı sonunda ise 81 daire satarak 240 milyon ciroya ulaştık" dedi. Emlak Konut kampanyasının yıl sonunda biteceğini aktaran Keresteci, bu nedenle fırsatı değerlendirmek isteyenlerin yıl sonunda daha fazla hareket yaratacağını belirtti. Büyükyalı'nın örnek dairelerinin kasım sonunda hazır olacağını belirten Keresteci, "Büyükyalı İstanbul projesinin, 'iyi yaşam' yaklaşımını odağına alan ve...