02 / 05 / 2024

Büyükyalı örnek daire

Büyükyalı örnek daire

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat; İstanbul Kazlıçeşme'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesini, "Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarında ziyaretçilerin beğenisine sundu

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta yapılacak. 

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları!

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde hayata geçirilen projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor. 

Büyükyalı İstanbul 2018 güncel fiyatları!

Büyükyalı İstanbul 2018 güncel fiyatları 983 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire fiyatlarının yer aldığı projede  1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor.

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..

Büyükyalı projesinde geri sayım başladı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesi için geri sayım başladı. Kazlıçeşme'de inşa edilen projede teslimler Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul'un A,B ve C Blokta bulunan  bağımsız  bölümler için revizyona gidildiğini ve Tadilat Yapı Ruhsatlarının 16.08.2018 tarihinde alındığını açıkladı.

Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.734 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.734 oldu...

Boğaz'ı bir de Büyükyalı İstanbul'dan seyredin!

Büyükyalı İstanbul, penthouse daireleri ile tarihi surların Boğaz’a açıldığı noktada fark yaratmaya devam ediyor...

Büyükyalı İstanbul'un 3 aylık cirosu 139 milyon lira!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin 3 aylık cirosu 139 milyon lira...

Büyükyalı bir kez daha ciro şampiyonu oldu! 139,3 milyonluk satış!

Bir kez daha ciro şampiyonu olan Büyükyalı'da 2018'in 2. çeyreğinde 139 milyon 360 bin 250 TL’lik satış geliri elde edildi.

Büyükyalı için yeni imar planı hazırlandı!

TOKİ’nin gelir paylaşımı esasına göre ihale ettiği ancak geçen yıl planları mahkeme kararı ile iptal edilen, Kazlıçeşme sahilindeki konut projesi Büyükyalı için yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı..

Büyükyalı projesinin imar sorunu çözüldü!

Bakırköy-Zeytinburnu sahilinde sur gibi yükselen yeni konut projelerinden biri olan ve açılan dava sonucu plansız kalan Büyükyalı projesinin imar sorunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çözüldü.

Büyükyalı örnek daire Haberi

Büyükyalı örnek daire

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat; İstanbul Kazlıçeşme'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesini, "Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarında ziyaretçilerin beğenisine sundu. Emlak Konut ve GYODER'in kampanyaları sektöre büyük bir hareketlilik getirdiğini söyleyen Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, "Büyükyalı olarak eylül ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz 85 milyon 890 bin TL'lik satışla, Emlak Konut GYO'nun her ay açıkladığı satış dağılım tablosunun birinci sırasında yer aldık. Ekim ayı sonunda ise 81 daire satarak 240 milyon ciroya ulaştık" dedi. Emlak Konut kampanyasının yıl sonunda biteceğini aktaran Keresteci, bu nedenle fırsatı değerlendirmek isteyenlerin yıl sonunda daha fazla hareket yaratacağını belirtti. Büyükyalı'nın örnek dairelerinin kasım sonunda hazır olacağını belirten Keresteci, "Büyükyalı İstanbul projesinin, 'iyi yaşam' yaklaşımını odağına alan ve...