29 / 04 / 2024

büyükyalı proje detayları

büyükyalı proje detayları

Kazlıçeşme’de 4.2 milyar liralık gelir hedefiyle yükselecek Büyükyalı projesinin detayları belli oldu. Konut, otel, ofis ve ticari ünitelerde yaklaşık 1.800 birim bulunacak, 5.500 kişi yaşayacak.

Büyükyalı İstanbul'un değeri 12 milyar TL'ye dayandı!

Özak GYO Büyükyalı İstanbul'un değeri 6 ayda 2 milyar 506 milyon 360 bin 330 TL arttı. İşte proje ile ilgili detaylar ve 2023 yıl sonu pazar değeri...

Büyükyalı İstanbul'da bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Büyükyalı İstanbul'da 28 olan ticari ünite sayısı 46 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları alındı. Proje kapsamında 1655 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu.

Büyükyalı, Emlak Konut GYO'nun en çok satan projesi oldu!

Özak GYO'nun projelerinden olan Büyükyalı'nın 2020 1.Çeyrek Satışları yayınlandı. Büyükyalı projesi 2020 yılının ilk çeyreğinde 228 milyon 439 bin 49 TL değerinde 73 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO projeleri arasında en çok satan proje oldu.

Siren Ertan Büyükyalı Fendi Casa’da dostlarını ağırladı!

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri arasında yer alan ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan, tüm detayları Fendi Casa tarafından Büyükyalı’ya özel olarak tasarlanan İstanbul’un en şık dairesinde iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Büyükyalı İstanbul basın lansmanı 10 Ekim'de!

Tarihi Yarımada içerisinde Kazlıçeşme sahil bandında bir deniz semti olarak hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul’da ‘İyi Yaşam’  için çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı İstanbul'un tadilat yapı ruhsatı alındı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı İstanbul projesinin tadilat yapı ruhsatını aldı. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.711 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.711 oldu.

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..

Büyükyalı projesinde geri sayım başladı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesi için geri sayım başladı. Kazlıçeşme'de inşa edilen projede teslimler Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul'un A,B ve C Blokta bulunan  bağımsız  bölümler için revizyona gidildiğini ve Tadilat Yapı Ruhsatlarının 16.08.2018 tarihinde alındığını açıkladı.

Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.734 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.734 oldu...

Boğaz'ı bir de Büyükyalı İstanbul'dan seyredin!

Büyükyalı İstanbul, penthouse daireleri ile tarihi surların Boğaz’a açıldığı noktada fark yaratmaya devam ediyor...

büyükyalı proje detayları Haberi

büyükyalı proje detayları

Emlak Konut GYO’nun toplam 111 dönüm üzerindeki, 4.2 milyar lira gibi rekor bir teklifle ihale edilen Zeytinburnu Kazlıçeşme arazisinde yükselecek projenin detayları ortaya çıkmaya başladı. Türkiye’den önce yurt dışında tanıtımı yapılacak olan projenin adı ‘Büyükyalı’ olarak belirlendi. Proje, Fransa’da düzenlenen gayrimenkul fuarı Mipim’de 14-16 Mart 2016’da yüzünü ilk kez tüm dünyadan yatırımcılara gösterecek. Projenin şu anda mimari proje çalışmaları devam ederken, ÇED süreci tamamlandıktan sonra ruhsatı da alınacak. Proje için öngörülen yatırım miktarı 660 milyon lira olacak.


Özak Yenigün Ziylan Kazlıçeşme projesinin detayları belli oldu!


Konut, otel ve ofis 

Projeyi hayata geçirecek Özak, Yenigün, Ziylan ortaklığının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunduğu proje tanıtım dosyasına göre, projenin, 71 bin metrekarelik Ticaret+Konut imarlı 69 numaralı parselinde, 364 adet rezidans, 572 adet konut, 57...