02 / 05 / 2024

Büyükyalıda ne kadar satış yapıldı

Büyükyalıda ne kadar satış yapıldı

Büyükyalı'da 2019'un 1'nci çeyreğinde 270 milyon 835 bin 104 TL değerinde 70 adet bağımsız bölümün ön satışı gerçekleştirildi...

Bursa Büyükorhan'da 54 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arsa sahibi olabilirsiniz! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa Büyükorhan'da yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Büyükorhan'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

Büyükyalı İstanbul'un değeri bu yıl katlandı!

Özak GYO Büyükyalı İstanbul projesinin değerini açıkladı. Peki Büyükyalı İstanbul'un 2023 pazar değeri ne kadar oldu?

Zamlı Avukat maaşı Temmuz'da ne kadar oldu? 2023 Avukat maaşı kaç liraya yükseldi?

Asgari ücret, memur ve emekli maaş zammı ile birlikte birçok kalemde maaşlar yeniden hesaplandı. Bu kapsamda avukatlar ne kadar maaş alacaklarını sorguluyor. Peki, Zamlı Avukat maaşı Temmuz'da ne kadar oldu? 2023 Avukat maaşı kaç liraya yükseldi?

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

Deprem bölgesinde artçılar ne kadar daha devam edecek? Uzman isim tek tek açıkladı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin derinliğinin sığ olmasının yıkıcılığı artırdığı belirtiliyor. Peki deprem bölgesinde artçılar ne kadar daha devam edecek? Uzman isim tek tek açıkladı! 

Büyükyalı İstanbul'un değeri dudak uçuklattı! Özak GYO resmen açıkladı! 

Özak GYO İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen Büyükyalı İstanbul'un 2022 değerini resmen açıkladı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Renault Clio'da 0.99 faiz fırsatını kaçırmayın! Clio'nun yeni yıl fiyatları ne kadar? 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Renault Clio'da yeni yıla özel 50 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı başladı. Peki Clio'nun yeni yıl fiyatları ne kadar? Clio bu ay kaç lira? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Özak GYO Büyükyalı projesine ne kadar değer biçildi? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı Projesine ilişkin 30 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Büyükyalı projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Büyükyalı'da 368 bağımsız bölüm 2.9 milyar TL'ye satıldı!

Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı "Büyükyalı" projesinde yer alan 74 bin 659,99 metrekarelik 368 bağımsız bölümü KDV dahil 2 milyar 908 milyon 317 bin TL'ye satın aldı.

Büyükyalı İstanbul'da 2021'de 1.6 milyar TL'lik satış yapıldı!

Özak GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemleri bildirimi kapsamında Büyükyalı projesinin satışının toplam 1 milyar 580 milyon 544 bin TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından Büyükyalı İstanbul projesinin 2021 yılsonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Büyükyalı İstanbul'un değeri belli oldu!

Özak GYO, Büyükyalı İstanbul Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Büyükyalı Projesi'nin değeri ne kadar?

Büyükyalı’da yaşayanlar 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor!

‘İyi Yaşam’ mottosunu benimseyen Büyükyalı projesinde yaşayanlar ‘5 dakikada’ yaşamın her alanına dokunmanın avantajını yaşıyor.

Büyükyalıda ne kadar satış yapıldı Haberi

Büyükyalıda ne kadar satış yapıldı

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Büyükyalı 2019 yılı 1. çeyrek satışları hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO'nun 9 Nisan 2019 tarihli "2019 Yılı 1. Çeyrek Satışı Tamamlanmış Bağımsız Üniteler Raporu" konulu özel durum açıklamasında, Özak GYO ortağı olduğu Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından İstanbul, Kazlıçeşme bölgesinde geliştirilen Büyükyalı projesinin satış rakamlarına ilişkin özet bilgi de yer aldı.

Raporda da belirtildiği üzere, Büyükyalı projesinde 2019 yılının 1. çeyreğinde 270 milyon 835 bin 104 TL (KDV Hariç) değerinde, 70 adet bağımsız bölümün ön satışı gerçekleştirildi.

Özak GYO'nun KAP açıklaması: 
Emlak Konut GYO'nun 09.04.2019 tarihli "2019 Yılı 1. Çeyrek Satışı Tamamlanmış Bağımsız Üniteler Raporu" konulu özel durum açıklamasında, Şirketimizin ortağı olduğu Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından İstanbul, Kazlıçeşme bölgesinde  geliştirilen Büyükyalı projesinin satış...