07 / 05 / 2024

bvlgari istanbul havalimanı mağazası

bvlgari istanbul havalimanı mağazası

Ünlü markalar art arda İstanbul Havalimanı’na geliyor. Son olarak Bvlgari, Saint Laurent, Moncler, Bottega Veneta ve Hugo Boss, açtığı özel mağazalar ile İstanbul Havalimanı’nın ‘lüksün merkezi’ unvanını da pekiştiriyor..

Global devler, İstanbul Havalimanı'nda mağaza açmak için fırsat kolluyor!

Ünlü markalar art arda İstanbul Havalimanı’na geliyor. Son olarak Bvlgari, Saint Laurent, Moncler, Bottega Veneta ve Hugo Boss, açtığı özel mağazalar ile İstanbul Havalimanı’nın ‘lüksün merkezi’ unvanını da pekiştiriyor..

Bvlgarı, İstanbul Havalimanı'nda yeni butik mağaza açtı!

Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan ATÜ Duty Free, Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını işletecek.

İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pistin inşaatı tam gaz!

Dünyanın gözünün üstünde olduğu İstanbul Havalimanı, üçüncü pist yatırımı devam ediyor. Havalimanı 4 etapta tamamlanacak.

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

İstanbul Havalimanı cami inşaatında hırsızlık yapan 7 şüpheli yakalandı! 

İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden cami inşaatından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 7 şüpheli yakalandı. 

İstanbul Havalimanı satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı satışa çıkarıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu açıklama yaptı. 

İtem Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Havalimanı Şubesi açıldı!

İtem Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Havalimanı Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu 5 ilçede konut fiyatlarına yansıyor!

2019 yılında ilk etabı hizmete girecek olan Gayrettepe–İstanbul Havalimanı Metro Hattı‘nın geçtiği Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüp ve Arnavutköy ilçelerindeki gayrimenkulleri değerlendiriyor.

İstanbul Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Halkalı-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın 2022'de ve Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın 2020'de açılacağını söyledi...

İstanbul Havalimanı'nın hisseleri satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı'nın açılışının üzerinden bir sene geçmeden işletmesinin satıldığı iddia edildi.

İstanbul Havalimanı'na Özel Başarı Ödülü!

İstanbul Havalimanı,dünyada turizm sektörünün en prestijli yayınlarından Global Traveler'ın Leisure Lifestyle tarafından verilen ‘Üstün Yenilik’ kategorisinde ‘Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. 

İstanbul Havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

Yeni İstanbul Havalimanı, çevresindeki bölgeleri ihya ediyor. Arnavutköy ilçesine bağlı, köyden mahalle statüsüne dönüştürülen Tayakadın, Yassıören, Baklalı, Yeniköy, Durusu ve Karaburun’da gayrimenkul talebi sürekli artıyor...

İngiltere İstanbul Havalimanı'nı kıskanıyor!

İngiltere eski Dışişleri Bakanı Straw İngiltere ve Avrupa’nın İstanbul Havalimanı’nı kıskandığını söyledi. Straw “Böyle bir havaalanı bizim için hayal olur” diye konuştu.

bvlgari istanbul havalimanı mağazası Haberi

bvlgari istanbul havalimanı mağazası

İstanbul Havalimanı dünyanın lüks devlerini bir araya getiriyor. Takvim'de yer alan habere göre, dünyanın en lüks caddelerinde mağazalar açan global devler, İstanbul Havalimanı'nda özel mağazalar açmak için fırsat kolluyor.

Son olarak Bvlgari, Saint Laurent, Moncler, Bottega Veneta ve Hugo Boss açtığı mağazalar ile İstanbul Havalimanı'nın 'Dünyanın en havalı havalimanı' unvanını da pekiştiriyor. Dış hatlara uçan yolcuları adeta dünyada lüksün sembolü olmuş markalar karşılıyor. Dünyada lüks marka denildiğinde ilk akla gelen firmalar arasında yer alan İtalyan Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını, Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan gümrüksüz mağaza işletmeciliği kuruluşu ATÜ Duty Free işletecek. Bvlgari'nin mücevher, saat ve deri ürünlerinin satışa sunulduğu butik mağaza, 115 metrekarelik satış alanında faaliyet gösteriyor. Bvlgari butikte, özel konukların davet edileceği...