02 / 05 / 2024

by group Mahmut Bayraktar

by group Mahmut Bayraktar

By Group İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar kimdir? Mahmut Bayraktar, By Gayrimenkul'ü kiminle ne zaman kurdu? Mahmut Bayraktar 2013 yılı inşaat sektörü hakkında neler düşünüyor?

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Assaad Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assaad Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Assaad ve Nasr Asaad ortaklığında kuruldu.

Ray Group İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ray Group İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Koray Mahmut Sağlam ve Yıldıray Çakmak ortaklığında kuruldu.

Pruva Group İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pruva Group İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Volkan Sadıkoğlu ve Muharrem Uygar Cesur ortaklığında kuruldu.

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'da V Orman standını ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'a katılan V Orman projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı...

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

By Mufti Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Mufti Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Abdullatif ve S. Sadun Askar ortaklığında kuruldu. 

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak!

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

By Boran Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Boran Yapı İnşaat Anonim Şirketi Mahmut Güçlü Kankotan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

by group Mahmut Bayraktar Haberi

by group Mahmut Bayraktar

Mahmut Bayraktar kimdir?

Mahmut Bayraktar, By Group İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi. By Gayrimenkul adında bir yeni şirket daha kuran Mahmut Bayraktar'n İcra Kurulu Başkanı olduğu By Group, inşaat, akaryakıt, turizm ve sağlık alanlarında hizmet veriyor.


Mahmut Bayraktar'ın 2013 inşaat sektörü ile ilgili düşünceleri:

"2013 yılında inşaat sektörü projelerin teslim dönemine denk geliyor. Bu nedenle inşaat sektörünün ilk çeyrekte bir durgunluk geçirebilir. 2013'te inşaat sektörü problemlerinin çözülmesi gerekiyor. Bunun bir tanesi KDV oranı, ikincisi faiz oranların yüksek olması ve yabancıların ikamet süresi sorunun çözülmesi ve son olarak kentsel dönüşüm ile ilgili finansal  ve imar sorunların çözülmesidir.


İnşaatta konut fazlalığın 2013'te eritilmesi gerekiyor. Mevcut tasarruf sahipleri, ülkemiz dışındaki olaylardan etkilendi. Bu tasarruf sahiplerini tedirgin ediyor. Yeni tasarruf tedbirleri ile gelirlerinin artması sağlanmalıdır."


By...