21 / 05 / 2024

by grup

by grup

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'ndeki 14 Mayıs tarihli konuğu By Grup Yatırım ve Satış Koordinatörü Mahmut Saymaz'dı. Kireçci, Mahmut Saymaz’la ana hatlarıyla konut sektörünü konuştu

Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!

Panaroma Grup, tasarımıyla fark yaratan benzersiz bir projeye imza attı. Panorama Grup tarafından inşa edilen projenin ismi ise “Village by Panaroma Sitesi” oldu. Aralık 2021’de başlamış olan Village by Panaroma projesi inşaatı, Aralık 2022’de son bulacak. İşte ayrıntılar…

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Burhan Çaçan tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Expo Turkey by Qatar’da SeaPearl Ataköy rüzgarı!

Türkiye ve Katar’ın stratejik ortaklığı Expo Turkey by Qatar’la dünya sahnesine çıktı. Kuzu Grup fuara SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı.

Kuzu Grup Expo Turkey by Qatar'a katıldı!

Türkiye ve Katar işbirliği ile gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı kapılarını açtı. Kuzu Grup fuara, SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı.

Olea Armonia By Evke 2018'de teslim edilecek!

Evke Grup bünyesindeki Evke Yapı İnşaat'ın Bademli'deki Olea 43 Evleri'nin ikinci etabı olarak yeniden projelendirdiği ve Olea Armonia By Evke olarak adlandırdığı üst segment yeni konut projesinin temelinin atıldığını söyledi.

Olea Armonia By Evke projesinin temeli atıldı!

Evke Grup bünyesindeki Evke Yapı İnşaat'ın, Bademli'deki Olea 43 Evleri'nin ikinci etabı olarak yeniden projelendirdiği ve Olea Armonia By Evke olarak adlandırdığı üst segment yeni konut projesinin temeli törenle atıldı.

Orkide By Tower ne zaman satışa çıkacak?

Küçükbay Grup tarafından inşa edilecek Bayraklı Orkide By Tower konut ve ofislerden oluşuyor. Projenin 36 ay içerisinde tamamlanması öngörülüyor. Peki Orkide By Tower ne zaman satışa çıkacak?

Dolapdere'ye Hampton By Hilton oteli geliyor!

Yüksel Group'un patronu Hüseyin Yüksel, grup bünyesindeki Gevrekli Turizm'in sahip olduğu otel sayısını sürekli artırıyor. Yüksel, yeni turizm merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Dolapdere'ye Hampton By Hilton oteli kazandıracak.

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı!

Starwood Hotels&Resorts Worldwide, Ever Grup işbirliği ile hayata geçirilen Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı.

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Ever Grup işbirliği ile Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu’nun açılışını ve Four Points by Sheraton markasının Türkiye’ye girişini duyurdu.

by grup Haberi

by grup
Emlak Kulisi programının 14 Mayıs tarihli yayınını izlemek için...