02 / 05 / 2024

Olea Armonia By Evke 2018'de teslim edilecek!

Olea Armonia By Evke 2018'de teslim edilecek!

Evke Grup bünyesindeki Evke Yapı İnşaat'ın Bademli'deki Olea 43 Evleri'nin ikinci etabı olarak yeniden projelendirdiği ve Olea Armonia By Evke olarak adlandırdığı üst segment yeni konut projesinin temelinin atıldığını söyledi.



Olea Armonia By Evke'nin Mudanya feribot iskelesine 10 dakika mesafede ve çevre yolunun hemen yakınında projelendirildiğini dile getiren Evke Grup Genel Koordinatörü Mimar Murat Evke, projenin 22 bin metrekarelik alanda 950 metrekare kapalı sosyal alan, 16 adet 3+1 daire, sekiz adet 4+1, sekiz adet 5+1 dubleks, dört adet 6+1 dubleks daire ile 24 adet ikiz dubleks villa olmak üzere anahtar teslim toplam 60 konuttan oluştuğunu anlattı. Teslimatın Eylül 2018'de yapılacağı bilgisini veren Evke, "Organik mimarisi, sertifikalı evleri, yağmur suyuyla bahçe sulama, güneş enerjisiyle ortak aydınlatma gibi çevreci detayları ile dikkat çeken proje, ortak kullanım alanlarıyla da eski komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırmayı hedefliyor" dedi. 


Evke Grup bünyesindeki Evke Yapı İnşaat'ın Bademli'deki Olea 43 Evleri'nin ikinci etabı olarak yeniden projelendirdiği ve Olea Armonia By Evke olarak adlandırdığı üst segment yeni konut projesinin temelinin atıldığını kaydeden Murat Evke, Olea Armonia By Evke ile konut sektörüne farklılık katmayı hedeflediklerini dile getirdi. Evke, organik mimarisi, sertifikalı evleri, yağmur suyuyla bahçe sulama, güneş enerjisiyle ortak aydınlatma gibi çevreci detayları ile dikkat çeken projenin ortak kullanım alanlarıyla da 'eski komşuluk ilişkilerini' yeniden canlandırmayı planladığını ifade etti. 


"Projemiz, çevreci detayları ile dikkat çekiyor" 

Olea Armonia By Evke projesinin eski zamanlardaki gibi sakin bir şehir hayatı sunmak amacıyla tasarlandığını vurgulayan Murat Evke, "Bu doğrultuda komşuluğu paylaşım alanı olan salonda, şömineli oturma ve sohbet alanı, piyano dinleti salonu, bilardo oyun alanı, özel tasarlanmış mutfakta yemek pişirme ve birlikte yeme alanı hazırladık" dedi. Projenin yağmur suyuyla bahçe sulama ve güneş enerjisiyle ortak aydınlatma gibi çevreci detayları ile de dikkat çektiğini vurgulayan Evke, "Olea Armonia By Evke'de; jeneratör, sebze bahçeleri, elektrikli araç şarj istasyonu, bisiklet parkı da bulunuyor. Çocuklar için açık-kapalı oyun alanları, mini anfi tiyatro, tenis kortu, basketbol sahası, mini futbol, squash, masa tenisi gibi alanlar da hazırladık" şeklinde konuştu. 


Projenin Mudanya feribot iskelesine 10 dakika mesafede ve çevre yolunun hemen yakınında projelendirildiğini söyleyen Murat Evke, Olea Armonia By Evke'nin 22 bin metrekarelik alanda, 950 metrekare kapalı sosyal alan, 16 adet 3+1 daire, sekiz adet 4+1, sekiz adet 5+1 dubleks, dört adet 6+1 dubleks daire ile 24 adet ikiz dubleks villa olmak üzere anahtar teslim toplam 60 konuttan oluştuğunu anlattı. Teslimatın Eylül 2018'de yapılacağı bilgisini veren Evke, her daire için iki araçlık kapalı otopark, villalara özel açık-kapalı otopark ve  yüzme havuzlan, yine her daire için açık misafir otoparkı ile engelli otoparkının da projenin detayları arasında bulunduğunu söyledi. 


Evke Yapı öncülüğünde 17'nci kuruluş yıldönümünü kutlayan Evke Grup'un başta inşaat olmak üzere yazılım, danışmanlık, organizasyon, dijital baskı, sağlık ve enerji sektörlerinde büyümeye devam ettiğini belirten Murat Evke, şunları kaydetti: "Evke'nin temel stratejisi, Bursa ve ülke ekonomisine katma değer yaratmaya devam eden, değişen ve gelişen yaşam biçimlerine uygun proje ve hizmetler geliştirmek. Evke, projelerinde kalitesinden ödün vermeden sürdürdüğü estetik anlayışı ve modern mimari kimliği ile birlikte yenilikçi, farklı ancak gelenekselliğe bağlı tasarım düşüncesiyle çözümler üretmeyi kendine ilke edindi." 


Dünya Bölge


Geri Dön