17 / 05 / 2024

By Rasa Turizm adres

By Rasa Turizm adres

By Rasa Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Fathı ve Salar Yousefı ortaklığında kuruldu. 

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salar Ghomıan tarafından kuruldu.

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

By İs Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By İs Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Tataroğlu tarafından kuruldu.

By İmza Taş Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By İmza Taş Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Memiş tarafından kuruldu.

BY Polo Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BY Polo Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 550 bin TL sermaye bedeli Murat Tanyeri tarafından kuruldu. 

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hajımohamad, Hanaa Almustafa, Souzan Hajı ve Hanadı Mohammad ortaklığında kuruldu. 

By Mufti Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Mufti Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Abdullatif ve S. Sadun Askar ortaklığında kuruldu. 

By Rasa Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

By Rasa Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Fathı ve Salar Yousefı ortaklığında kuruldu. 

Rasa Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasa Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Seda Ökten tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Antalya DoubleTree by Hilton 2018'de açılacak!

Hilton yeni oteli DoubleTree by Hilton'u Antalya'nın Kemer İlçesinde açılacak. 2018’in başında açılacak otel için Hasançebi İnşaat Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi ile franchise anlaşması imzalandı.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

By Rasa Turizm adres Haberi

By Rasa Turizm adres

By Rasa Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Fathı ve Salar Yousefı ortaklığında kuruldu. 


By Rasa Turizm Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri,termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gereklitesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın...