02 / 05 / 2024

Rasa Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Rasa Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Seda Ökten tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.




Rasa Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 11 Eylül 2017 tarihinde Seda Ökten tarafından kuruldu. 


Rasa Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRIMENKUL; 1-Her türlü emlak, hertürlü gayrimenkul , siteler ,plazalar, marketler,depolar,villa, tatil köyleri Devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistlik tesisler, organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken, ev,apartman,isyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,kiraya vermek, hertürlü bahçe, tarla, arsa üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, projelendirmek, 2-Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak,fizibilite çalısması yapmak,bölge ve konum arastırması yapmak,en yüksek ve en iyi kullanım deger analizi tespitinde bulunmak, yatırım strejileri belirlemek ve gelistirmek, Pazar analizleri ve Pazar arastırmaları yapmak, gayrimenkul gelistirme çalısmalarında......ve anasözleşmeisndanasözleşmesinde yazılı işler.



Rasa Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Adres; Gayrettepe Mah.Vefabayırı Sk. Yıldız St.A Blk.Ap.N.4/12 Beşiktaş 


Geri Dön