02 / 05 / 2024

By Şahin Mimarlık adres

By Şahin Mimarlık adres

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Sabrican Şahin, Mehmet Ulaş Karahan ve Mert Karaman ortaklığında kuruldu.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

Simmir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Simmir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tekkuş ve Şahin Seçilmiş ortaklığında kuruldu.

Mesna Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesna Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Talat Şahin ve Tayfur Şahin ortaklığında kuruldu.

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Talha Beser tarafından kuruldu.

Beyler Grup Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyler Grup Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Diri tarafından kuruldu.

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Şahin ve Uğur Şahin ortaklığında kuruldu.

Cad Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cad Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çağrı Şahin ve Davut Tamaç ortaklığında kuruldu.

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin Yüksel tarafından kuruldu. 

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Talha Şahin tarafından kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

By Şahin Mimarlık adres Haberi

By Şahin Mimarlık adres

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:  Maden Mh.Kilyos Cd.N.199/1...