04 / 05 / 2024

by soğancılar mobilya yeni şubesi

by soğancılar mobilya yeni şubesi

By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı By Soğancı Mobilya, By Soğancı Mobilya İşletme sahibi Namık Soğancı, "Ürün kalitemizden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla mobilya ağımızı Terme'den sonra Lovelet AVM'de açtığımız mağazamızla deva

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gülsüm Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Stayso by Cloud7 Hotel açıldı!

İstanbul'un gözde semtleri arasında yer alan Bomonti’de hayata geçirilen Stayso by Cloud7 kapılarını açtı. Mükemmel konumu ile dikkat çeken otel, misafirlerine eşsiz bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Postacı tarafından açıldı.

Kredili konut satışları mobilya sektörünü de hareketlendirdi!

Kredili konut satışları ve düğün sezonunun başlaması mobilya sektörünü de hareketlendirdi...

İpekyel Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekyel Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Turkey Expo by Qatar kapılarını açtı!

"Turkey Expo by Qatar", başta gayrimenkul olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda Türk şirketinin katılımıyla başladı...

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını açtı!

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

by soğancılar mobilya yeni şubesi Haberi

by soğancılar mobilya yeni şubesi


Samsun'un Terme ilçesinde, fabrikası ve ana mağazası ile mobilya sektöründe kalitesinden ödün vermeden hizmet veren By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı By Soğancı Mobilya, By Soğancı Mobilya İşletme sahibi Namık Soğancı, "Ürün kalitemizden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla mobilya satış ağımızı Terme'den sonra Lovelet AVM'de açtığımız yeni mağazamızla devam ediyoruz" dedi. 


BU SEKTÖRDE İDDİALIYIZ 


Lovelet AVM'de açtıkları yeni mağazasının 550 metrekarelik alana sahip olduğunu ve ilk başlangıç olarak 2 personel ile hizmet edeceklerini ifade eden Soğancı, "Terme'de ki fabrikamızda kendi ürettiğimiz ürünlerde kaliteden ödün vermeden en uygun fiyata mobilya sunuyoruz. İddia ediyoruz Samsun değil, ülkenin hiç bir yerinde kaliteli ürünleri bu fiyatlara verebilecek hiç bir firma yoktur. Samsun'a yaptığımız bu yatırımın tüm Samsunlulara hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.


Hedef...