29 / 04 / 2024

Stayso by Cloud7 Hotel açıldı!

Stayso by Cloud7 Hotel açıldı!

İstanbul'un gözde semtleri arasında yer alan Bomonti’de hayata geçirilen Stayso by Cloud7 kapılarını açtı. Mükemmel konumu ile dikkat çeken otel, misafirlerine eşsiz bir İstanbul deneyimi yaşatacak.



İstanbul'un gözde semtleri arasında yer alan Bomonti’de hizmete açılan Stayso by Cloud7, her biri kendi içinde farklı dizayna sahip olan 38 konsept odası ve co-working lobisi ile dikkat çekiyor.

Dekorasyonuyla dikkat çeken otelde konforun keyfini çıkaracak olan misafirler, geniş şehir manzaralı odalarında sessiz ve ferah bir konaklama deneyimine sahip olacak.

İstanbul'un gözde semti Bomonti’nin en özel yerinde yer alan Stayso by Cloud7 Hotel; bölgede en çok tercih edilen AVM'lere, eğlence merkezlerine, seçkin restoranlara, sanat merkezlerine kolay erişim imkanı sağlıyor. 

Stayso by Cloud7 Hotel açıldı!

Metroya yürüme mesafesinde yer alan otel, Cevahir Alışveriş Merkezi, Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Taksim Meydanı, Sultanahmet ve Boğaziçi Kıyıları gibi mega kent İstanbul’un keşfedilmesi gereken önemli noktalarına da yakın konumda yer alıyor.

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!


Geri Dön