06 / 05 / 2024

ByLock operasyonu

ByLock operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturması kapsamında, haklarında yakalama kararı alınan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü çalışanı 7 kişiden 5'i gözaltına alındı

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Dolar dehası İslam Memiş'ten kritik açıklama! Bunu yapan paraya para demeyecek!

İslam Memiş dolar altın Euro yatırımcılarına yeni operasyonu anlattı. Döviz kuru şaha kalkarken TL yüzde 7 değer yitirdi. Parasını TL’ye çevirenler için uzman isim İslam Memiş’ten ‘Şimşek operasyonu’ geldi. Bu işlemi yapan paraya para demeyecek

3 ilde tapuda rüşvet operasyonu! Tutuklananlar arasında 2 tapu personeli de var!

İstanbul merkezli 3 şehirde gerçekleştirilen operasyonda, tapu müdürlüğünde yapılan usulsüz işlemler karşılığında rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 66 şüphelinin 3'ü tutuklandı. Bunlardan 2'sinin tapu müdürlüğü personeli olduğu belirtildi.

Altın sahteciliğinde son nokta! Polisler bile şaşırdı! Bakın bilgisayarlar ve cep telefonlarıyla neler yapmışlar...

Kuyumcuları 1 milyon TL’lik zarara uğratan İstanbul merkezli 10 kentte sahte altın operasyonu düzenlendi. Bakırdan elde edilen ve değeri toplamda 10 milyon TL sahte altınları altın suyuna batırdığı öğrenilen çetenin kuyumcuları kandırdığı o yöntem ise polisi bile hayretler içinde bıraktı.

Bakanlıktan dev istihdam operasyonu! O kurum 5000 personel alacak! Bu habere hemen bakın

Kendisini kamu kurumunda istihdam etmek isteyen vatandaşları sevindirecek yeni duyurular yapılırken, Milli Eğitim Bakanlığı da 5.000 personel alımı yapacağını ilan etti. İşte personel  alımı yapılacak kadro ve kontenjan sayıları…

Az önce açıklandı DSİ'den büyük istihdam operasyonu! Kimse işsiz kalmayacak

İş arayanalar ve kendini kamuda değerlendirmek isteyenler için DSİ'den harika fırsat duyuruldu. Yapılan duyuruda 1273 kişiye iş imkanı sunulacağı açıklandı. Peki “Devlet Su İşleri 1273 personel alımı ne zaman gerçekleştirilecek?” İşte detaylar!

İstanbul'da devremülk dolandırıcılığı operasyonu: 38 zanlı tutuklandı!

Mega kent İstanbul'da yürütülen devremülk dolandırıcılığında gözaltına alınan toplam 113 şüpheliden 38'i tutuklandı. Verilen detaylara göre, şüphelilerin işledikleri suçtan kazandıkları gelirle toplamda 24 lüks ev aldıkları belirlenmişti

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

Honda City'de akıl almaz fiyat 74 bin 100 lira yaptı! 5 Haziran fiyat listesi

Honda'nın ilk 2002 yılında yollara çıkardığı B sınıfı sedan modeli City 2021 yılında büyük bir makyaj operasyonu geçirerek yeniden yollara çıktı. Honda City geçen yıl Eylül ayında 219 bin liradan başlayan fiyatlara satılıyordu. 5 Haziran'da araç bakın kaç liraya satılıyor?

 Yatırımcılar dikkat! Altın ve dolar operasyonu geliyor!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ABD Merkez Bankası FED'in dolar ve gram altında yeni bir taktik  uyguladığını açıkladı. Yatırımcılar dikkat! İşte o taktik..

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

ByLock operasyonu Haberi

ByLock operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturması kapsamında, haklarında yakalama kararı alınan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde görevli 7 kişiden 5'i gözaltına alındı.


Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cep telefonlarında FETÖ mensuplarının kullandığı ByLock uygulaması tespit edilen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde görevli 7 kişiden 5'ini Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına aldı.


İfade işlemleri için emniyete götürülen şüphelilerden 2'si, sorgularının ardından serbest bırakıldı. Üç şüphelinin ise ifade alınma işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. İki şüpheli ise halen...