05 / 05 / 2024

ByPallette ahşap tasarımları

ByPallette ahşap tasarımları

Ev, bahçe ve ofis kategorisindeki tasarımlarıyla mobilya sektörüne iddialı bir giriş yapan ByPallette, 40 yıllık ahşap paletlere, orijinal tasarımlarla can veriyor.

Ahşap binalar için yeni düzenleme geliyor!

Ahşap binaların tasarım, hesap ve yapım esaslarına ilişkin yeni yönetmelik hazırlandığı kaydedildi. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ahşap Binaların Tasarım, Hesap ve Yapım Esaslarına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tasarım Şehri Ahşap Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasarım Şehri Ahşap Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sonkaynar tarafından kuruldu.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ!

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların ve Taşıyıcı Kalıp İskelelerinin Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kadın girişimci ekosisteme uygun ürettiği ahşap evleri yurt dışına satıyor!

Sakarya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Korkmaz, tasarımını da kendisi yaparak ürettiği "1 oda 1 salon", "2 oda 1 salon üçgen", "karavan" ve "garaj" modellerinde doğal ahşap evleri ihraç ederek, ülke ekonomisine de katkı sağlıyor

Met Grup Ahşap Tasarım Mimarlık Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Grup Ahşap Tasarım Mimarlık Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Can Yorgancı tarafından kuruldu.

Osmanlı Ahşap’tan uzun ömürlü yapılar!

Edremit’te kişiye özel tasarımlarıyla ihtiyaç sahiplerinin memnuniyetine odaklanan Osmanlı Ahşap, alışılmışın dışında, şık ve ihtiyaca yanıt veren yaşam alanları inşa ediyor

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

ByPallette'den yeni yıl yeni tasarımlar!

ByPallette’nin yepyeni tasarımları; yeni yılda evlerine doğal bir yenilik getirmek isteyenlerle tanışmayı bekliyor.

ByPallette, 40 yıllık ahşap paletlere can veriyor!

Ev, bahçe ve ofis kategorisindeki tasarımlarıyla mobilya sektörüne iddialı bir giriş yapan ByPallette, 40 yıllık ahşap paletlere, orijinal tasarımlarla can veriyor.

ByPallette, ahşap paletlere orijinal tasarımlarla can veriyor!

Ev, bahçe ve ofis kategorisindeki tasarımlarıyla mobilya sektörüne iddialı bir giriş yapan ByPallette, 40 yıllık ahşap paletlere, orijinal tasarımlarla can veriyor.

Seramiksan, ahşap ve metal efektli yeni serilerini tanıttı!

Seramiksan, ahşap ve metal efektli yeni serileriyle alışıldık tasarımların dışına çıkıyor. Zarif, klasik, modern tasarımlarla üretilen iki yeni seri: Wooden Colormix ve Bronz Metalik…

Katlanabilen ahşap tuğla buluşu inşaat sektörünü şaşırttı!

Tasarımcı Adem Arıbaş’ın katlanabilen ahşap tuğla buluşu, küresel inşaat ve mobilya dünyasını şaşırttı. İcat sayesinde birçok kişi artık ev ve mobilyasını kendisi tasarlayıp inşa edebiliyor

ByPallette ahşap tasarımları Haberi

ByPallette ahşap tasarımları

Mobilya sektörü, yepyeni bir marka ile tanışıyor: ByPallette. Ev, bahçe mobilyası ve aksesuar kategorisinde doğal, modern ve casual bir çizgiyi harmanlayarak benimseyen marka; fabrikasyonel metodlardan tümüyle uzak kalan üretim anlayışı ile yola çıkıyor. Tamamı el işçiliği olan mobilyaların en önemli özelliği ise, 40 yıl boyunca her türlü hava ve doğa koşullarını yaşamış; olgunlaşması tamamlanmış paletlerden üretiliyor olması.


Çevre dostu üretim ve geri dönüşüm mantığını esas alan ByPallette, 20 binin üzerinde meşe, ladin, gürgen, palamut, ceviz, dişbudak ve kestane gibi değerli ağaçlardan oluşmuş paletlerden ürettiği; çalışma, yemek ve bahçe masası, sandalye, bahçe oturma grubu, servis masası, ayna, kasa ve saksı, sehpa, kitaplık, dresuar, puf, sehpa, kasa, bank, askılık, şaraplık, merpen, çiçeklik, tepsi ve daha birçok ürün kategorisi ile ahşapseverlerin hayranlığını kazanacak...