17 / 05 / 2024

bys üyeleri fuzulev

bys üyeleri fuzulev

Fuzulev’in sunduğu kolayca konut edinme sistemi ile şimdi Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı (BYS) üyeleri de ‘ev’lenecek.Yapılan işbirliğiyle BYS üyeleri özel avantajlardan ve indirimlerden yararlanacaklar.

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

 İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Üyeleri alımı yapacağını duyurdu. Herkesin merak ettiği kadro ve bölümler belli oldu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını yayımladı! İşte kadro dağılımı ve aranan şartlar!

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını yayımladı. Buna göre aranan şartlar ve alım yapılacak birimler de belli oldu. İşte detaylar…

Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! 8 Mart’a kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını duyurdu. İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023–08.03.2023 olarak açıklandı. İşte detaylar…

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

FuzulEv, Zincirlikuyu'da 2 yeni bina aldı!

Tasarruf finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, sektördeki otuzuncu senesini İstanbul Zincirlikuyu'da aldığı iki binayla taçlandırdı. FuzulEv, genel müdürlüğünü İstanbul’un en seçkin bölgelerinden olan Zincirlikuyu’ya taşıyor.

FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı!

Ev ve araba sahibi olmak isteyenleri faizsiz seçeneklerle ev ve araba sahibi yapan FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı...

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

FuzulEV’e Sosyal Sorumluluk ödülü!

FuzulEv, Dünya Basın Mensupları Derneği (DMBD) tarafından bu sene 11’incisi düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni”nde, ‘SorOna’ adlı reklam filmiyle “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

Emlak Konut GYO'nun yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısındaki müzakere ve oylama sonucunda; yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti. 

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini hizmete açtı!

Şubeleşme çalışmalarına hız kesmeden devam eden FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini açtı...

FuzulEv Ağrı’daki ilk şubesini açtı!

FuzulEv, Ağrı'daki ilk şubesini açtı. Türkiye’de "Ev sahibi olmayan kimse kalmasın" mottosuyla yolan çıkan FuzulEv, Ağrı’da açtığı yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor.

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

bys üyeleri fuzulev Haberi

bys üyeleri fuzulev

Ev sahibi olmak isteyenler için ödeme güçlerine göre oluşturulan gruplar ile esnek bir konut edindirme sistemi uygulayan Fuzulev, Türk Telekom işbirliği ile şimdi BYS üyelerini ev sahibi yapıyor. Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal “Türk Telekom’un bir iştiraki olan BYS ile işbirliği yapmaktan mutluyuz. Herkesin, kira öder gibi ev sahibi olması için çalışıyoruz, işbirliğimizde de buna vurgu yapıyoruz “Kiraya Çıkma Kendi Evine Çık”. Bu kampanya ile BYS üyelerinden çok kişinin ev sahibi olacağını düşünüyoruz. Kampanyada özel avantajlı koşullar ve indirimler sunuyoruz. İşbirliklerimiz farklı kurumlarla devam edecek. Hedefimiz 5 yılda 60 bin kişiyi ev sahibi yapmak”...