24 / 05 / 2024

BYY İnşaat

BYY İnşaat

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, ev sahibi olmak isteyenlerin tercih yaparken evin tasarımı ve malzeme kalitesi kadar, sosyal donatı ve güvenlik imkanlarına da dikkat ettiklerini söyledi.

Byy Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byy Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yalçın Yılmaz tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yatırımcılara, gayrimenkul güvenli liman tavsiyesi!

İzmir'de faaliyetlerini sürdüren BYY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Yavuz, gayrimenkul sektörü hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Flex Life Studio'da bahar kampanyası!

BYY İnşaat'ın İzmir Çiğli'de inşa ettiği Flex Life Studio'da bahar kampanyası başladı. Yüzde 60'ı tamamlanan projede aynı gün tapu fırsatı sunuluyor.

İzmir Flex Life Studio'da aynı gün tapu fırsatı!

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, firmaları tarafından İzmir Çigli'de inşa edilen Flex Life Studio projesiyle ilgili bilgi verdi. Yavuz, projeden ev satın alanlara aynı gün tapu verdiklerini belirtti.

Ali Yavuz: Referandum sonrası gayrimenkul sektörü canlanır!

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, 16 Nisan referandumu sonrası gayrimenkul sektörünün canlanacağını söyledi.

Flex Life Studio Mavişehir Sports International'da tanıtıldı!

BYY İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Çiğli'deki Flex Life Studio projesi Mavişehir Sports International'da kurduğu stant ile tanıtıldı.

Flexlife Studio'da tapu teslimleri başladı!

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flexlife'ın Satış Müdürü Ahu Pınar Tekşen, Flexlife Studio'yu seçen 40'tan fazla müşterinin tapularını aldığını söyledi.

Flex Life Studio'da teslimler 2017'de!

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla geçtiğimiz ay temelini attığı Flex Life Studio, 2017'de teslim edilecek.

Flex Life Studio'nun temeli atıldı!

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla yaşama geçirdiği Flex Life Studio'nun temeli düzenlenen bir törenle atıldı.

Ulukent Flex Life Studio satılık!

Ulukent Flex Life Studio projesinde daire teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılıyor. BYY İnşaat'ın projesi Flex Life Studio'da 157 konut bulunuyor...

Flex Life Studio Ulukent fiyat listesi!

BYY İnşaat'ın hayata geçirdiği Flex Life Studio Ulukent fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 0,99 faizle konut sahibi olunabilen Flex Life Studio projesinin Aralık 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

2000 yılından sonra yapılan binalar depreme dayanıklı!

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminin ardından inşaat sektöründe önemli gelişmeler yaşandığını ve 2000 yılından sonra yapılan binaların depreme dayanıklı ve belli bir kalite standardıyla inşa edildiğine dikkat çekti.

BYY İnşaat Haberi

BYY İnşaat

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz giderek yoğunlaşan nüfusun, yapılaşmayı artırdığını ve özellikle çocuklar için güvenli oyun alanları ve otopark probleminin yaşandığını belirtti.  Aynı zamanda ''24 saat güvenlikli, yeşil alanlar, havuz, park, otopark ve spor sahalarını barındıran siteler artık ailelerin birinci tercihi olduğunu bir diğer konunda , eğitim kurumlarına yakınlık olduğunu söyledi. Servis ücreti ödemek istemeyen aileler, artık okullara yakın sitelerde ev alıyor" dedi.



Sabah



Haber Ticaret Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, ev sahibi olmak isteyenlerin tercih yaparken evin tasarımı ve malzeme kalitesi kadar, sosyal donatı ve güvenlik olanaklarına da dikkat ettiklerini söyledi. 


Giderek yoğunlaşan nüfusun, yapılaşmayı artırdığını ve özellikle çocuklar için güvenli oyun alanları ve otopark probleminin yaşandığını belirten Yavuz, ailelerin site yaşamının sunduğu...