16 / 05 / 2024

Cabinet Nişantaşı ne zaman açıldı

Cabinet Nişantaşı ne zaman açıldı

Almanya’nın özel tasarımları ve hot couture modelleriyle adını duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açtı. Cabinet’in kurucusu Michael Greven, kızı Julia Greven ve işletmeci Faruk Kurt açılıştaydı.

Nişantaşı Koru'nun değeri 7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nişantaşı Koru projesinin değeri açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte dev projenin değeri...

Emlak Konut GYO, Nişantaşı Koru projesindeki gelirini 9 ayda 2 kez artırdı! 

Emlak Konut GYO, Nişantaşı Koru projesindeki gelirini 9 ayda 2 kez artırdı. Peki Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru projesindeki geliri ne kadar oldu? İşte merak edilen ayrıntılar...

Halk GYO Nişantaşı binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Nişantaşı binasının takdir edilen piyasa değeri 15 milyon TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Nişantaşı Koru projesinin değeri dudak uçuklattı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu. 2021'in hasılat şampiyonu olan projenin değerleme raporu yayınlandı. Peki Nişantaşı Koru projesinin değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

DAP Nişantaşı projesinin ruhsatı alındı!

Dap Yapı tarafından Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'ne yapılacak olan projedeki 92 konut ve 1 ticari işletmenin ruhsatı alındı...

Burcu Güneş Nişantaşı'na taşındı!

Burcu Güneş, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, Nişantaşı'na taşındığını söyledi. Güneş, "Bu aralar taşınma işleriyle uğraşıyorum. Şimdi modacıma gidiyorum. Onunla bir randevum var" dedi.

Burcu Güneş Nişantaşı'nda ev arıyor!

Pop müziğin sevilen isimlerinden Burcu Güneş önceki gün City’s Alışveriş Merkezi’ndeydi. Burcu Güneş, “Ama bu aralar tek derdim ev. Nişantaşı’nda harıl harıl ev arıyorum, bulursam taşınacağım” dedi.

Bertuğbey Nişantaşı ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında, Bertuğbey İnşaat tarafından hayata geçirilen Bertuğbey Nişantaşı toplam 8 bin 50 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Bertuğbey Nişantaşı ne zaman teslim edilecek?

Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi iş birliği protokolü imzaladı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesinden alacağız" dedi.

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi'nden işbirliği protokolü!

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi, konut sektörünün 2023 için işbirliği protokolüne imza attı. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İhtiyacımız olan akademik konularda üniversiteden destek alacağız." dedi.

Ağaoğlu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Gayrimenkul sektör lideri Ağaoğlu ilklerine bir yenisini daha ekliyor. Yaşam Mimarı İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor.

Erkek giyim mağazası Taji Nişantaşı'nda açıldı!

İşadamı Tacettin Şeker, önceki akşam Nişantaşı'nda Taji adlı erkek giyim mağazasını açtı. Davete; cemiyet ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Açılışta Yılmaz Ulusoy kurdele kesti...

Cabinet Nişantaşı ne zaman açıldı Haberi

Cabinet Nişantaşı ne zaman açıldı

Almanya’nın kişiye özel tasarımlarıyla dikkat çeken mobilya devi Cabinet, Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açtı.


Cabinet’in Asya ve Doğu Avrupa operasyonları yöneticisi ve Türkiye’deki mağazaların işletmecisi Faruk Kurt, açılışta Cabinet’i Asya yakasından sonra Avrupa yakasında da müşterilerin hizmetine sunmaktan gurur duyduklarını belirtti. Cabinet’in kurucusu Michael Greven ve kızı Julia Greven’ in katılımıyla gerçekleşen açılışa Faruk Kurt ve ekibinin yanı sıra Türkiye’deki dostları da katıldı.


Üretimi tamamen Almanya'da yapılan Cabinet modelleri, detaylara verdiği önem ve kişiye özel tasarımlarıyla sektörde diğer markalardan ayrılıyor. Tasarımlarını, müşterileriyle birlikte ve müşterinin zevklerinin yanı sıra kullanım ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak gerçekleştiren Cabinet, sınırsız alternatifliyle bulunduğu ortamın ambiyansını değiştiriyor. Ölçüsünü belirlediğiniz dolaplar, milimetresine ve en ince detayına kadar ihtiyacınıza uygun bir şekilde üretiliyor. Bölme duvarlar ve raflarla mevcut...