19 / 05 / 2024

Caddebostan Mert Park Sitesi satılık

Caddebostan Mert Park Sitesi satılık

Mert Park Caddebostan fiyat listesi 1 milyon 850 bin TL'den başlıyor. 35 daireden oluşan Mert Park Caddebostan'da daireler bu ayın sonunda teslim edilecek...

Üsküdar'daki park alanı yapılaşmaya açılıyor!

Acıbadem’de Türkiye İş Bankası AŞ Vakfı (TİBAŞ) tarafından park yapılmak üzere bağışlanan ve 15 Temmuz şehidi Acıbadem Muhtarı Mert Sertbaş’ın adının verildiği yeşil alanın yapılaşmaya açılması tartışmalara neden oldu.

Mert Park Caddebostan fiyat listesi!

Mert Park Caddebostan fiyat listesi 1 milyon 850 bin TL'den başlıyor. 35 daireden oluşan Mert Park Caddebostan'da daireler bu ayın sonunda teslim edilecek...

Ordu Ulugöl Tabiat Parkı’nın imar planı yeniden yapıldı!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Ulugöl Tabiat Parkı’nın yeniden imar planının yapıldığını açıkladı. Ali Kemal Mert, “İlçemizin doğal güzellikleri açısından en önemli yeri Ulugöl’dür" dedi.

Caddebostan Park Konutları fiyat listesi!

Caddebostan Park Konutları fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 2 blok halinde inşa edilecek.

Hendek Zeki Cömert Parkı yenileniyor!

Zeki Cömert Parkı yeniden düzenleniyor, tasarlanan proje de yeşil alanı maksimun seviyede kullanıp, yürüyüş yolları, çiçek havuzları ve parka hizmet veren modern kafeteryası ile ilçe halkının keyifle zaman geçirebileceği bir proje olacak...

Sunset Park Caddebostan'da 652 bin 500 TL'ye daire!

KENTPARK Gayrimenkul- Akfen Yapı Ortaklığı, hem markalı gayrimenkul projeleri sektörüne hem de kentsel yenileme alanına giriş yaptığı Sunsetpark Caddebostan projesi ile gayrimenkul sektöründe bir ilke imza attı.

Caddebostan Sunset Park satılık!

Caddebostan Sunset Park satılık dairelerin alanları 70,5 metre ile 169 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Satış süreci devam eden proje 15 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Sunsetpark Caddebostan satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Caddebostan'da inşa edilen Sunset Park projesi 35 bağımsız bölümün yanı sıra 3 adet dükkandan meydana geliyor. Peki Sunsetpark Caddebostan satış ofisi nerede?

Caddebostan Sunsetpark projesi!

Akfen ve Kent Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Caddebostan Sunset Park projesinde daire fiyatları 615 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

Sunset Park Caddebostan 1+1 dubleks keyfi yaşatıyor!

Sunset Park Caddebostan projesi 15 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Toplam 35 daire ve 3 dükkandan oluşan proje önünde muhteşem deniz manzarası, arkasında şık mağaza ve restoranları ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Mert Döküm İnşaat, Halkalı Atakent'te Rota Office projesini inşa ediyor!

Mert Döküm İnşaat açıklamasına göre, 50 milyon liralık bir yatırım bedeliyle inşa edilecek proje, Tema Park'la iç içe, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinin karşısında hayata geçiriliyor.

Statü Park Evleri nerede?

Statü Park Evleri, Pendik’te, Caddebostan Pendik Sahil Yolu’nun yanı başında bulunuyor!

Arıkan Park Village Büyükçekmece'de 850 bin dolara 350 metrekare!

Yüksek Mimar Mert Yampal'ın tasarımını yaptığı Park Village'da villalar 250 metrekare, 300 metrekare ve 350 metrekare alanlara sahip

Caddebostan Mert Park Sitesi satılık Haberi

Caddebostan Mert Park Sitesi satılık


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Mert Park Sitesi'nde konut teslimlerinin bu ayın sonunda yapılması planlanıyor. Mert Park Sitesi, İstanbul Kadıköy'e bağlı Caddebostan'da yer alıyor.


Mert İnşaat tarafından hayata geçirilen Mert Park Sitesi Caddebostan projesinde son dört adet 125 metrekare büyüklüğünde 3+1 daire kaldı.


Mert Park Sitesi Caddebostan'da adalar ve deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor. Mert Park Sitesi 14 katlı tek blokta 35 daireden oluşuyor.


Mert Park Caddebostan fiyat listesi kapsamında 6. kat 1 milyon 850 bin TL'den, 9.kat daire 1 milyon 950 bin TL'den, 10. kat daire 2 milyon 500 TL'den, dubleks daire 4 milyon 500 TL'den fiyatlandırılıyor.



Adres: Mehtap Sk.No.14 Caddebostan, Kadıköy


Tel: (216) 425 22 93

Web: http://www.mertinsaat.com.tr/

Gülcihan...