16 / 06 / 2024

Cafe L\'appartamento

Cafe L\'appartamento

Tulip Gayrimenkul Kanyon AVM'de Cafe L'appartamento'yu hizmete açtı

Cafe İtaliano 10 yeni şube açacak!

İlk şubesini 2003 yılında Bakırköy Carousel Alışveriş Merkezi'nde açan Cafe italiano, bu yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor... 

Neşve Cafe, Ata Corner'daki dükkanı 20 bin TL'ye kiraladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 242,10 metresini Neşve Cafe'ye kiraya verdi...

Gökhan Gönül Florya’da cafe restoran satın aldı!

Gökhan Gönül Florya’da bulunan bir cafe restoranı satın aldı. Gönül'ün 8 milyon lira masraf yaparak işletmenin içini yenilediği ortaya çıktı.

Konya Kanyon Cafe hizmete açıldı!

Konya Akşehir'de üniversite öğrencileri için Kanyon Cafe hizmete girdi. Açılışa Üniversite Öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan'da By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem törele açıldı. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.

İzmit Down Cafe açılıyor!

Şimdiye kadar engellilere yönelik bir çok örnek projeyi hayata geçiren İzmit Belediyesi’nce Down sendromlulara özel bir mekan kazandırılıyor.

Bursa Endülüs Park AVM'ye yeni mağazalar!

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun Endülüs Park'ta hizmet vermeye başladı.

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendiriyor!

Bursa’nın en seçkin bölgelerinden Nilüfer’de yer alan Endülüs Park, mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun şimdi Endülüs Park’ta!

Armutlu Panaroma Cafe açılış için gün sayıyor!

Armutlu Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan Panaroma Cafe 4 aydır süren çalışmaların ardından Ramazan Bayramı sonrasında açılıyor. Kafe vatandaşlar ve turistler için oturup vakit geçirilebilecek bir mekan olarak tasarlandı.

Urla'daki D&G Cafe için yıkım kararı mı çıktı?

Urla Belediye Başkanı CHP’li Sibel Uyar’ın sahibi olduğu D&G Cafe hakkında 2009 yılında yıkım kararı alındığı ortaya çıktı. İşletmeye para cezası kesildi. Ancak karar 7 yıldır uygulanmayı bekliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Bolu Esas 14 Burda AVM bugün açılıyor!

Bolu'nun ilk alışveriş merkezi Esas 14 Burda, bugün açılıyor. Esas 14 Burda 120 mağazasıyla hizmete girecek ve İçinde giyim, market, restoran, cafe, sinema gibi bir çok alan barındıracak.

Esenyurt'ta Cafe Destina Restoran açıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Ufuk Caddesinde hizmet verecek olan Cafe Destina Restoran’ın açılış kurdelesini gençlerle beraber keserek girişimcilere hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Cafe L\'appartamento Haberi

Cafe L\'appartamento

Güçlü ortaklık yapısıyla 2007 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Tulip Gayrimenkul, farklı bir pazarlama stratejisine imza atarak Kanyon AVM'de Cafe L'appartamento'yu hizmete açtı. Tulip Gayrimenkul'ün, alternatif bir pazarlama kanalı fikriyle hayata geçirdiği Cafe L'appartamento'da, 15 Ocak 2010 Cuma günü finans ve iş dünyasından tanınmış isimlerin bir araya geleceği bir davet...