06 / 05 / 2024

Cafer Efendi İnşaat Yapı

Cafer Efendi İnşaat Yapı

Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Uzun tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta kuruldu.

Koronavirüs Kıbrıs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, koronavirüsün Kıbrıs inşaat sektöründe oluşturacağı etkileri açıkladı. Gürcafer, "Ev satışı ve yeni inşaatlar yapılamayacak" dedi...

Cafer Gürcafer: Ülkeye giren bütün inşaat malzemeleri denetlenmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy'u ziyaret etti. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Gürcafer ziyaret sırasında, 'Ülkeye giren inşaat malzemeleri denetlenmeli' dedi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

E Efendi İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Efendi İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Salameh tarafından kuruldu.

Efendi Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendi Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Tarık Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kıbrıs'taki müzakere süreci inşaat sektörünü olumlu etkiliyor!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gücafer, Kıbrıs'ta devam eden müzakere sürecinin inşaat sektörünü olumlu yönde etkilediğini anlattı ve devam eden sürecin bile adadaki varlık değerini yükselttiğini açıkladı.

Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Uzun tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta kuruldu.

İnşaat sektörü 2014'ü yüzde 5 büyüme ile kapatacak!

Türkiye ve dünya ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden olan inşaat sektörü, son 10 yılda ülkemize büyük kazanımlar sağladı. Cafer Kara 'İnşaat sektörü 2014'ü yüzde 5 büyüme ile kapatacak' dedi.

Cafer Kaya İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Kaya İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cafer Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs'ta Tuzla, Aydıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Cafer Kara inşaat sektörünün son durumunu ve geleceğini değerlendirdi!

İnşaat sektörünün son durumunu ve geleceğini değerlendiren Çukurova Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaatın yol haritasının kentsel dönüşüm, sürdürülebilirlik ve inovasyon olması gerektiğini ifade etti.

Cafer Kara: 2014 inşaat sektörü için belirleyici bir yıl olacak!

ADANA ve Mersin'deki projelerinden sonra rotasını istanbul'a çeviren Çukurova Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaat sektörünü değerlendirdi. 2014 yılının inşaat sektörü için belirleyici olacağını ifade etti...

Cafer Kara: İnşaatın yol haritası kentsel dönüşüm ve inovasyon olmalı!

Adana ve Mersin’deki projelerinden sonra rotasını İstanbul’a çeviren ve 20 yılda 22 nitelikli konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’ün İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaat sektörünü değerlendirdi...

Cafer Efendi İnşaat Yapı Haberi

Cafer Efendi İnşaat Yapı

Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Uzun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat ve dekorasyon işleri ile ilgili olarak;      a  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.      b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenle-meleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...