02 / 05 / 2024

Cafer Mahiroğlu bhs

Cafer Mahiroğlu bhs

İngiltere’nin en büyük perakende şirketlerinden olan ve iki hafta önce kayyuma devredilen 88 yıllık British Home Stores’a (BHS) bir Türk işadamı talip oldu

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Müteahhit Cafer Çelik'i öldüren oğlu ve arkadaşına müebbet!

Müteahhit Cafer Çelik'i, başına çekiç ve merdaneyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan oğlu Kadir Çelik ile arkadaşı Sinan Civik'e "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.

Müteahhit Cafer Çelik çekiçle öldürüldü!

Beyoğlu'nda satışa çıkardığı dairede kafasına çekikçe vurularak öldürülen müteahhit Cafer Çelik'in cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı...

Demircioğlu Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircioğlu Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Cafer Özçelik tarafından kuruldu. 

Cafer Mahiroğlu, British Home Stores’a talip!

İngiltere’nin en büyük perakende şirketlerinden olan ve iki hafta önce kayyuma devredilen 88 yıllık British Home Stores’a (BHS) bir Türk işadamı talip oldu

Özkoçoğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçoğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cafer Koçoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenler, Birlik Mahallesi, 849.Sokak'ta kuruldu.

Kayseri'nin kentsel yapı mirası Selçuklular'a ait!

Kayseri Mimarlar Odası Başkanı Hakan Mahiroğlu, Kayseri’nin günümüzdeki kentsel yapı mirasını özellikle Selçuklular döneminden miras aldığını ifade etti.

Cafer Mahiroğlu: Mağaza sayımızı 350'ye çıkartacağız!

Armondi Tekstil'in patronu Cafer Mahiroğlu, 2008'de satın aldığı İngiliz Select markasını hem Londra hem de İstanbul'da halka açmaya hazırlanıyor..

Cafer Mahiroğlu, 2015'e kadar 400 mağaza açacak!

 İngiliz Sunday Times gazetesi, iflasın eşiğine gelen 250 mağazalık Select giyim markasını satın alan ve perakende patronlarının Batacaksın, bu iş olmaz uyarılarına direnen Türk işadamı Cafer Mahiroğlunun başarısını sayfalarına taşıdı

Ünlü mimar Ömer Çamoğlu dolandırıldı

Çamoğlu Mimarlık'ın sahibi mimar Ömer Çamoğlu'nun banka hesabı ortağı ve muhasebecisi tarafından boşaltıldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Cafer Mahiroğlu bhs Haberi

Cafer Mahiroğlu bhs


İngiltere’nin en büyük perakende şirketlerinden olan ve iki hafta önce kayyuma devredilen 88 yıllık British Home Stores’a (BHS) bir Türk işadamı talip oldu. İşadamı Cafer Mahiroğlu, İngiltere’nin en büyük kadın giyim devlerinden Select’i de 2007 yılında satın alarak batmaktan kurtarmıştı.


Günlerdir İngiltere ve Avrupa medyasını meşgul eden BHS, mali açıdan yönetilemeyecek hale gelince nisan ayının son haftasında kayyuma devredilmişti. İngiltere Parlamentosu’nda da tartışma konusu olan şirketin batması halinde binlerce çalışanı işsiz kalacak. Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan çelik sektöründeki krizle birlikte binlerce çalışanın işini kaybetme olasılığı doğmuştu.

Kapalı zarf usulü ile satışa çıkarılan ve yeni sahibini arayan firmaya talip olan Sivaslı Türk işadamı Cafer Mahiroğlu, IKEA ile yarışıyor. Yarışa katılan firmalardan 30’u daha önce elenmişti.

11 BİN KİŞİ İŞSİZ KALABİLİR

88 yıllık şirket, Mahiroglu...