15 / 05 / 2024

Cafer Mahiroğlu hedefleri

Cafer Mahiroğlu hedefleri

Armondi Tekstil'in patronu Cafer Mahiroğlu, 2008'de satın aldığı İngiliz Select markasını hem Londra hem de İstanbul'da halka açmaya hazırlanıyor..

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Müteahhit Cafer Çelik'i öldüren oğlu ve arkadaşına müebbet!

Müteahhit Cafer Çelik'i, başına çekiç ve merdaneyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan oğlu Kadir Çelik ile arkadaşı Sinan Civik'e "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

Müteahhit Cafer Çelik çekiçle öldürüldü!

Beyoğlu'nda satışa çıkardığı dairede kafasına çekikçe vurularak öldürülen müteahhit Cafer Çelik'in cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı...

Demircioğlu Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircioğlu Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Cafer Özçelik tarafından kuruldu. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Cafer Mahiroğlu, British Home Stores’a talip!

İngiltere’nin en büyük perakende şirketlerinden olan ve iki hafta önce kayyuma devredilen 88 yıllık British Home Stores’a (BHS) bir Türk işadamı talip oldu

Özkoçoğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçoğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cafer Koçoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenler, Birlik Mahallesi, 849.Sokak'ta kuruldu.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

Kayseri'nin kentsel yapı mirası Selçuklular'a ait!

Kayseri Mimarlar Odası Başkanı Hakan Mahiroğlu, Kayseri’nin günümüzdeki kentsel yapı mirasını özellikle Selçuklular döneminden miras aldığını ifade etti.

Cafer Mahiroğlu: Mağaza sayımızı 350'ye çıkartacağız!

Armondi Tekstil'in patronu Cafer Mahiroğlu, 2008'de satın aldığı İngiliz Select markasını hem Londra hem de İstanbul'da halka açmaya hazırlanıyor..

Era Türkiye, Beyoğlu'nda ofis açtı!

2014 yılı hedefleri doğrultusunda hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye, bayi ağına bir yenisini daha ekledi. ERA Türkiye’nin yeni bayisi oaln ERA Pasha, Beyoğlu’nda faaliyet gösterecek.

Cafer Mahiroğlu hedefleri Haberi

Cafer Mahiroğlu hedefleri

Armondi Tekstil'in patronu Cafer Mahiroğlu, 2008'de satın aldığı İngiliz Select markasını hem Londra hem de İstanbul'da halka açmaya hazırlanıyor

İflasın eşiğinde olan İngiliz kadın giyim markası Select'i 2008'de 13 milyon sterline satın alan ve bir Türk markası haline getiren Armondi Tekstil'in sahibi Cafer Mahiroğlu, şimdi bu başarısını sermaye piyasalarına taşımaya hazırlanıyor. Mahiroğlu, Select'i hem Londra hem de Borsa İstanbul'da çifte kotasyon ile (dual kotasyon) halka açarak bir dünya markası olmayı planlıyor. Şirket 2017'de hazırlandığı halka arz için İş Yatırım ile görüşüyor. 


2.5 MİLYAR $ CİRO HEDEFİ 

Cafer Mahiroğlu, Top Shop, New Look, Tesco gibi zincirlere üretim yapıyor. 1980'lerin başında İngiltere'ye öğrenci olarak giden ve tekstil işine atılan Mahiroğlu, 2008'de de müşterisi olduğu Select'i satın aldı. Şu anda 250 mağazaları olduğunu, hedeflerinin ise...