06 / 05 / 2024

Cafer Özdemir açıklamları

Cafer Özdemir açıklamları

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

Doları bilen Remzi Özdemir bugünden sonra doların ne kadar olacağını açıkladı!

Doları bilen Remzi Özdemir bugünden sonra olacakları peş peşe sıralayarak, doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Doları bilen adam Remzi Özdemir'den korkutan açıklama! Adım adım kur krizi geliyor! Büyük kayıp olacak

Doları bilen, ünlü ekonomist Remzi Özdemir'den korkutan dolar açıklaması geldi. ''Türkiye kur krizine doğru sürüklenecek'' diyen Özdemir, büyük kayıpların olacağına dikkat çekti. Ayrıntılar haberimizde...

Dolar Kahini Remzi Özdemir'den dolar için korkutan açıklama geldi! Dolar kıtlığına hazır olun

TÜİK, 2022 yılı temmuz ayı Tüketici Fiyat Endeksi rakamlarının açıklanmasının ardından, krizin kapıda olduğunu söyleyen dolar kahini Remzi Özdemir ''Dolar kıtlığına hazır olun'' dedi...

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, kimsenin bilmediği sırrı açıkladı! Büyük savaş!

Yeniçağ Gazetesi'nin ünlü yazarı ekonomist Remzi Özdemir bugün kaleme aldığı köşe yazısında, Saray ile bankalar arasındaki gizli savaşı açıkladı.

Remzi Özdemir açıkladı: İşte doların 20 TL'yi aşacağı tarih!

Yeniçağ TV'de dolarına gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Remzi Özdemir, doların 20 TL'yi aşacağını söyledi ve tarih verdi.

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir dolar ve gram altının düşürülmesi için gizli planı açıkladı

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, önümüzdeki zamanlarda bankaların yapacağı yeni hamleleri açıkladı.

Dolar kahini Remzi Özdemir, doların düşeceği son noktayı açıkladı!

Yeniçağ gazetesi yazarı Remzi Özdemir, "Bu saatten sonra doları nasıl düşürecekler?" başlıklı yeni bir yazı kaleme aldı ve ekonomi yönetiminde neler yapılacağı açıklandı.

Dolar fırtınası geliyor uyarısı: Remzi Özdemir 'Ok yaydan çıktı' diyerek yeni gelecek adımı açıkladı

Türkiye'de 2021 yılının Aralık ayında devreye alınan Kur Korumalı Mevduat sistemiyle yükseliş hızı biraz kesilse de 6 ay içinde yeniden 17 lira sınırını zorlayan dolarda 'ok yaydan çıktı' uyarısı geldi. Ekonomist Remzi Özdemir, doları bundan sonraki seyrini açıkladı.

Dolardaki düşüş devam edecek mi? Remzi Özdemir açıkladı!

BDDK'nın hamlesinin ardından dolarda hızlı bir çakılma yaşanırken, Yeniçağ yazarı Remzi Özdemir konuya ilişkin açıklama yaptı.

Bec Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bec Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Şimşek, Burak Yücel ve Cafer Dağaşar ortaklığında kuruldu.

Kayseri Kültepe'nin açık hava müzesine dönüştürülmesi mecliste!

2022 yılının Kültepe Kaniş Karum Yılı olarak ilan edilmesi istemi ve bölgenin açık hava müzesine dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cafer Özdemir açıklamları Haberi

Cafer Özdemir açıklamları

Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir.  Böylesi bir iddiayı ortaya koymamızdaki en büyük göstergeler, 50 yıl öncesinde şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın kullanımına sunulan zamanına göre devasa projelerin miadının dolmasıyla bunların yerine günümüz ve gelecek yıllara cevap verebilecek projelerin uygulamaya konulması olmuştur.


ŞEHİR MEYDANI YENİDEN DÜZENLENİYOR

Amasya için önemli sorunların başında trafik problemi gelmektedir. Trafik akışını sıkıntıya sokan unsurlardan biri de kent meydanının düzenli şekilde trafik akışını sağlamaktan uzak kalmasıdır. Yavuzselim Meydanında yapılan kutlamalar, sosyal etkinlikler ve milli bayramlarda kutlama amacıyla düzenlenen törenlerde meydan trafiğe kapatılmaktadır. Bunun getirdiği sıkıntılar, sadece meydan çevresinde değil şehrin ana yolanda da trafik tıkanmasına yol açtığı görülmüştür.

Kutlama törenlerinin ve çeşitli etkinliklerin yerine getirilmesi için şehre yeni bir...