07 / 05 / 2024

Cafer Toktaş

Cafer Toktaş

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde elektrik akımına kapılan inşaat ustası 60 yaşındaki Cafer Toktaş öldü, ona yardım etmeye çalışan oğlu 34 yaşındaki Özcan Toktaş ağır yaralandı.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Toktaş Alüminyum Metal Hırdavat İnşaat Malzemeleri Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Toktaş Alüminyum Metal Hırdavat İnşaat Malzemeleri Reklam Limited Şirketi Bayrampaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Görmez tarafından kuruldu.

Bec Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bec Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Şimşek, Burak Yücel ve Cafer Dağaşar ortaklığında kuruldu.

Çimtaş'ın acı günü! Ayşe Cici vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcısı Cafer Cici'nin annesi Ayşe Cici vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Loss Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loss Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karakoç ve Deniz Bozkurt ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den İzmir Bergama 4 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılac

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi kuruldu!

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cafer Dinler ve Mert Akçiçek ortaklığında kuruldu.

Kütahya'daki Cafer Paşa Darülkurrası restorasyonla ayağa kaldırılacak!

Kütahya'da 440 yıllık Cafer Paşa Darülkurrası'nda restorasyon çalışmaları başladı...

Imagıne İnşaat Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imagıne İnşaat Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Toktaş tarafından kuruldu.

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kızıl, Cansel Kızıl, Cansu Kızıl, Çağla Kızıl ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs inşaat sektörüne Kovid-19 etkisi!

KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer, koronavirüs sebebiyle yaklaşık 30 bin işçinin ülkeyi terk ettiğini, işçi sayısındaki düşüş sebebiyle piyasada işçi açığı oluştuğunu belirtti...

Kırklareli Demirköy Halk Kütüphanesi inşaatı tamamladı!

Kırklareli Demirköy'de inşaatına geçtiğimiz yıl başlanılan halk kütüphanesi binasının inşaat çalışmalarına başlandı. Demirköy Kaymakamı Cafer Ekinci, yazılı açıklamasında, kütüphanenin koronavirüs salgının önlenmesinden sonra hizmete açılacağını duyurdu.

Cafer Toktaş Haberi

Cafer Toktaş

Olay Kocaeli Dilovası İlçesi Orhangazi Mahallesi'nde meydana geldi. 3 katlı bir binanın 2'nci katında sıva yapan Cafer Toktaş, elinde bulunan yaklaşık 2 metre uzunluğundaki metal sıva mastarını pencereden dışarı uzatırken binanın çok yakınında geçen elektrik tellerine temas etti.

Akıma kapılan babasını kurtarmak isteyen Özcan Toktaş da elektrik akımına kapıldı. Binada çalışan diğer işçiler hemen 112'yi arayarak yardım istedi. Kısa süre içersinde olay yerine gelen sağlık ekipleri baba Cafer Toktaş'ın öldüğünü tespit etti.

Ağır yaralanan oğlu Özcan Toktaş ise ambulansla Dilovası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis soruşturma...