06 / 05 / 2024

Cafer Türkyılmaz İnşaat Otelcilik ve Turizm A.Ş

Cafer Türkyılmaz İnşaat Otelcilik ve Turizm A.Ş

Cafer Türkyılmaz İnşaat Otelcilik ve Turizm A.Ş, Balıkesir Ayvalık'ta 164 oda 328 yatak kapasiteli bir otel projesine hazırlanıyor. 4 yıldızlı otel projesinde yılın tüm aylarında hizmet verilecek...

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Babar ve Yunus Babar ortaklığında kuruldu.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özyılmaz tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Tümaş Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tümaş Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

Cafer Türkyılmaz İnşaat Otelcilik ve Turizm A.Ş Haberi

Cafer Türkyılmaz İnşaat Otelcilik ve Turizm A.Ş


Cafer Türkyılmaz İnşaat Otelcilik ve Turizm A.Ş tarafından, Balıkesir Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi'nde 164 oda 328 yatak kapasiteli otel yapılacak. Otel projesi 2 bin 288 metrekare alanda yükselecek.


4 yıldızlı otel projesinde 164 odanın 3 tanesi engelli odası olarak tasarlandı. Otel işletmeye açıldığında 12 ay boyunca hizmet verecek. Otelde bodrum kat, zemin kat, zemin üstü 6 kat ve çatı katı bulunuyor.


Otelde odalar dışında; 210 kişilik 1. Sınıf  lokanta, 200 kişilik açık yemek alanı, 60 kişilik oturma salonu, 126 kişilik çok amaçlı salon, 50 kişilik lobi, jimnastik salonu, dinlenme salonu, 1 adet mini çocuk kulübü, 2 adet masaj odası, 1 adet alarm sistemi bulunan sauna, Türk hamamı, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, 1 adet satış ünitesi,...