02 / 05 / 2024

caferağa Moda Eski Sabit Pazarı

caferağa Moda Eski Sabit Pazarı

Afet toplanma alanı olarak kullanılan Moda Eski Sabit Pazarı'na dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi dozerlerle giriş yapmıştı. Twitter'dan gelen tepkiler üzerine Kadıköy Belediyesi Twitter sayfasından açıklama yaptı.

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Deprem uzmanından Eskişehir için flaş uyarı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Altunel yaptığı açıklamada Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi binasının da içerisinde yer aldığı Meşelik Kampüsü’nde olduğu belirtilen fay hattı hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Altunel2in açıklamaları...

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Ev sahibi ve kiracılar için açıklandı! Eski uygulamalar tarih oldu! Artık e-devlet üzerinden yapılacak!

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Depremde hayat kurtaran yöntem İstanbul'a geliyor! Eski binalar artık yıkılmayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, üç depremde de yıkılmayan binayı inceledi ve binalarda kullanılan yöntemi İstanbul'da da hayata geçirileceğini söyledi. Depremde hayat kurtaran yöntem İstanbul'a geliyor! Eski binalar artık yıkılmayacak!

Kadıköy Caferağa Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi 1017 Ada 112 Parsel 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

BİM’de akıllı telefon rüzgarı! Samsung ve Xiaomi telefon fırsatları! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi

BİM market, akıllı cep telefonlarını inanılmaz fırsatları satışa sundu.Eski telefonunuzu yenisi ile değiştimek istiyorsanız BİM’in bu fırsatını kaçırmayın! Peki, BİM’in mobil uygulamasında satışı yapılan akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar?4 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ayazağa Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi Eski 3 Ada 36 Parsel Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kadıköy Caferağa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi, 1/1000 Ölçekli Dolgu Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kadıköy Caferağa Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Caferağa Mahallesi, 75 ada, 1 ve 2 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Haydarpaşa Garı'nın akıbeti ne olacak?

Haydarpaşa Garı yangınının üstünden 10 yıl geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu son olarak "Haydarpaşa Garı, eski Türkiye'de kaldı. Yeni Türkiye'de Marmaray var" demişti. Haydarpaşa Dayanışması ise farklı düşünüyor. Peki 105 yıl boyunca İstanbul'a hizmet sunan Gar'ın akibeti ne olacak?

1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi eski haline döndü!

Geçtiğimiz gün gündeme getirilen 1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi’ndeki klima ve kümesler kaldırıldı. Fatih Kaymakamlığı, tarihi caminin aslına uygun hale getirildiğini açıkladı.

caferağa Moda Eski Sabit Pazarı Haberi

caferağa Moda Eski Sabit Pazarı

Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde yer alan Moda Eski Sabit Pazarı, afet toplanma alanı olarak kullanılıyordu. 


Moda Bostanı'na dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi dozerlerle giriş yapmıştı. Bunun üzerine Twitter'dan gelen tepkilerle Kadıköy Belediyesi Twitter sayfasından açıklama yaptı. 



Moda Eski Sabit Pazarı otopark projesi yeniden değerlendirilecek! Tıklayın!


Kübra...