21 / 05 / 2024

Çağatay Kılıçtan stat isimlerinin değiştirilmesine açıklama

Çağatay Kılıçtan stat isimlerinin değiştirilmesine açıklama

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, soru önergesi vererek Başbakan Ahmet Davutoğlu’na statların isim değişikliğinin gerekçesini sordu. Yenilenen statlardaki Atatürk ismini silen Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan ilginç savunma geldi.

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yüksek dolar çıkışı: Derhal kaldıracağız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan enflasyonun artmasındaki en belirgin sebep olan döviz kurundaki yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde dolarla ilgili atılacak adımın olağanüstü faizi kaldırmak olduğunu söyledi.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç İzmir halkının merakla beklediği Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sevda Erdan Kılıç'tan İzmir kentsel dönüşüm kredisinin onaylanmamasına tepki!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremde hasar gören binaların dönüşümü için Dünya Bankası'ndan aldığı düşük faizli krediyi henüz onaylamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepkilerini dile getirdi. 

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafın kira harcamaları Bakanlık tarafından karşılanmalı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin koronavirüsle mücadele önerilerini açıkladı. Kılıçdaroğlu, " Esnafın kira harcamaları Bakanlık tarafından karşılanmalı" dedi...

Sevda Erdan Kılıç'tan TOKİ açıklaması!

CHP Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Toplu Konut İdaresi’nin AKP iktidarı döneminde 70 milyar liranın üzerinde 5 binden fazla ihale yaptığını, müteahhit firmalara 50 milyar lira hak ediş ödediğini ifade etti...

Namık Çağatay: Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra durumu değerlendiren Prof. Dr Namık Çağatay, “Marmara deniz tabanındaki fay 1766’dan bu yana kırılmamış. Kırılma zamanı geldi. Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir” diye açıklama yaptı…

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Metrosu için beklenen haberin gelmesi üzerine Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olarak bunu hak ediyorduk. Bu imza bir milat olmasını diliyoruz." dedi.

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Pendik Belediyesi'nden Kılıçdaroğlu'na tapu cevabı!

xPartisinin grup toplantısında, Pendik Çınardere’deki gecekondulara tapu dağıtacağını açıklayan Kılıçdaroğlu’na belediyeden cevap gecikmedi: Söz konusu gecekondular SHP döneminde inşa edildi. 

Çağatay Kılıçtan stat isimlerinin değiştirilmesine açıklama Haberi

Çağatay Kılıçtan stat isimlerinin değiştirilmesine açıklama

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, soru önergesi vererek Başbakan Ahmet Davutoğlu’na statların isim değişikliğinin gerekçesini sordu. Eski ve yeni stat isimlerini önergesinde tek tek sıralayan Bayraktutan, “Atatürk’ün isminin geçtiği statların ismini hangi gerekçe ile değiştirdiniz? Yenilenen statlarda Atatürk isminin silinip başka bir ismin verilmesi direktifini kim, hangi gerekçeyle vermiştir?” sorularını yöneltti.

Davutoğlu adına cevap veren Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, neden sildiklerini açıklamadı. Atatürk’ün ‘ortak değer’ ve ‘Cumhuriyetin kurucusu’ olduğunu anlatan Kılıç, şu cevabı vermekle yetindi:


“POLEMİK KONUSU OLAMAZ”

“Cumhuriyetimizin banisi ve bütün milletimizin ortak değeri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün siyasi polemik konusu haline getirilmesini esefle karşılamaktayız. 1994-2002 tarihleri arasında sadece tek bir stat inşa edebilmiş bir Türkiye’den, bugün ülkemizin sportif geleceğine çok önemli katkılar sağlayacak 29 adet dev stadyum...