19 / 05 / 2024

Çağdaş Zemin Hafriyat iletişim

Çağdaş Zemin Hafriyat iletişim

Çağdaş Zemin Hafriyat Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şule Yıldız tarafından kuruldu. 

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Bky Zemin Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bky Zemin Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Kağan Yetik tarafından kuruldu.

Ms Ağır Nakliyat Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Ağır Nakliyat Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Açıl ve Serdar Dağkesen ortaklığında kuruldu.

Çağdaş Zemin Hafriyat Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Zemin Hafriyat Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şule Yıldız tarafından kuruldu. 

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bali tarafından kuruldu. 

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Emre tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmir Aliağa'da camii projesi protesto edildi!

İzmir Aliağa'da halk, mahallelerinde bulunan 3.600 metrekarelik arazinin Cami, Kur'an Kursu ve Müftülük Lojmanları yapılmak üzere Aliağa İlçe Müftülüğü'ne devredilip temel hafriyat kazısına başlanmasına tepki gösterdi.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi 4. sergisi 13 Kasım'da Ankara'da!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD) işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin 4. sergisi “Dikkat! Kaygan Zemin” , İstanbul’un ardından Ankara’daki izleyicilerle buluşacak.

Bursa Timsah Arena'da zemin çalışmaları başladı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve tüm geliri Bursaspor'a devredilen Timsah Arena'da çalışmalar son hızla devam ediyor. Tribün inşaatı tamamlanan ve koltukları dizilen Timsah Arena'da zemin çalışmaları da başladı.

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi’nin 4. kitabı için başvurular başladı!

Farklı yapı türlerini eksen alarak, Türkiye çağdaş mimarlık ortamını belgelemeyi, tartışmayı ve yeni çalışmalar için zemin oluşturmayı hedefleyen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi’nin 4. kitabı için çalışmalar başladı...

Turyapı Datça'da yeni projeye hazırlanıyor!

Turyapı'nın Datça'da mavi bayraklı plaja 300 metre mesafede 46.000 metrekare arazi üzerinde inşa edeceği özel projede iki katlı lüks ve konforlu konutlar yer alacak...

Hayat Tepe Evleri Bayrampaşa'da 145 bin liraya! Yüzde 7 indirim!

Özak GYO imzasıyla Bayrampaşa'da yükselen Hayat Tepe Evleri'nde banka kredili ödemelerde yüzde 7, peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor...

Çağdaş Zemin Hafriyat iletişim Haberi

Çağdaş Zemin Hafriyat iletişim

Çağdaş Zemin Hafriyat Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şule Yıldız tarafından kuruldu. 

Çağdaş Zemin Hafriyat Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
HAFRİYAT a. Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. b. Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dışında...