13 / 05 / 2024

Çağgül Yapı Proje

Çağgül Yapı Proje

Çağgül Yapı Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin liralık sermaye ile 8 Ekim 2013 tarihinde Engin Çağlar tarafından Celaliye Mahallesi Büyükçekmece adresinde kuruldu.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesinin açılışı yapıldı!

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 10 millet bahçesinin daha açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Aog Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Aog Yapı Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sena Gül, Mustafa Kubilay Gül, A Gül Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ve Osmangül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi mecliste!

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Salda Gölü'ndeki yapılar 'temelsiz' inşa edilecek

Salda Gölü'ndeki Yeşilova Halk Plajı ile Beyaz Adalar kısmında vatandaşların kullanımına açılacak yapılar, temelsiz ve sökülüp-takılabilir yapıda tasarlanacak...

Salda Gölü yapılaşma olmadan korunacak!

Salda Gölü'nde yapılaşmanın önüne geçmek için Özel Çevre Koruma alanı gölün tüm çevresini kapsayacak şekilde 29 bin 500 hektara çıkarıldı.  

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Çağgül Yapı Proje Haberi

Çağgül Yapı Proje


Çağgül Yapı Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin liralık sermaye ile Engin Çağlar tarafından 8 Ekim 2013 tarihinde kuruldu. 


Çağgül Yapı Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi   iş konusu: İnşaat sanayi ile ilgili resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri:.ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çağgül Yapı Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Celaliye Mahallesi Celalbey Caddesi Kayhan Apt No:14...