21 / 05 / 2024

Çağın Grup adres

Çağın Grup adres

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

İş Bankası'ndan Türk gayrimenkul devi Çağla Grup'a iflas davası! 

İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul devi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye karşı iflas davası açtı. Çağla Grup, Skyland İstanbul projesi ile biliniyor. İşte ayrıntılar... 

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  Ahmed A.S.Z. tarafından kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atıl tarafından kuruldu.

Çağlayan Grup İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlayan Grup İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Ergün Çağlayan ve Mehmet Çağlayan tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Açıkbaş Grup İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Açıkbaş Grup İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos 2017 tarihinde açıldı.

Bursa Yıldırım inşaatta altın çağını yaşıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ilçenin değerini katlıyor. Gerçekleşen konut projeleri, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Yıldırım, altın çağını yaşıyor.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı'nın temeli atıldı!

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı Temel Atma Töreni, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katılımıyla gerçekleşti. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, kavşağın hizmete girmesiyle sorunların çözüme kavuşacağını söyledi.

Y kuşağının hayali 'ev almak'!

HSBC Grubu 9 ülkede "Global Konut Sahibi Olma Eğilimleri" araştırması yaptı. 1980'lerde doğan Y kuşağının sadece yüzde 40'ı konut sahibi olduğunu belirten araştırmaya göre konut sahibi olmayanların yüzde 60'ın yüzde 83’ü 5 yıl içerisinde ev almak istiyor.

Y kuşağının sadece yüzde 40’ı konut sahibi!

HSBC Grubu’nun 9 ülkeden 9 binden fazla kişiyle gerçekleştirdiği “Konut Sahibi Olma Eğilimleri” araştırmasına göre; Y kuşağının yüzde 40’ı konut sahibi.

Çağın Grup adres Haberi

Çağın Grup adres

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...