25 / 07 / 2024

Çağla Şikel satılık evi

Çağla Şikel satılık evi

2 çocuk annesi model ve sunucu Çağla Şikel, Balmumcu’da bulunan 11 milyon liralık villasını satılığa çıkarmıştı. Şikel, 800 metrekarelik villasını satmaktan vazgeçti. 

Çağla Şikel Balmumcu'daki villasını 11 milyon TL'ye satıyor!

Manken Çağla Şikel, oğullarıyla 5 yıldır yaşadığı Balmumcu'daki villasını satışa çıkardı. Şikel, 800 metrekarelik, 9 odalı evi için 11 milyon TL istiyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Bodrum'da 19.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Göl Köyü'nde yer alan alan gayrimenkulü 19 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çağla Şikel Balmumcu’daki 11 milyon liralık villasını satmaktan vazgeçti!

2 çocuk annesi model ve sunucu Çağla Şikel, Balmumcu’da bulunan 11 milyon liralık villasını satılığa çıkarmıştı. Şikel, 800 metrekarelik villasını satmaktan vazgeçti. 

Çağla Şikel Balmumcu'daki villasını 11 milyon TL'ye satıyor!

Manken Çağla Şikel, oğullarıyla 5 yıldır yaşadığı Balmumcu'daki villasını satışa çıkardı. Şikel, 800 metrekarelik, 9 odalı evi için 11 milyon TL istiyor.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

Çağla Şikel satılık evi Haberi

Çağla Şikel satılık evi

Türkiye’nin gözde sunucu ve modellerinden olan Çağla Şikel, bir süre önce Balmumcu’da bulunan villasını satılığa çıkarmıştı. Şikel, oğulları Kuzey’le Uzay’ı büyüttüğü, 9 odalı, geniş bir bahçesi yer alan 800 metrekarelik villa için 11 milyon lira talep ediyordu.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; koronavirüs nedeniyle çocuklarının ortak kullanılan havuzlara girmesini istemeyen Şikel, havuzlu bir villaya geçmek için bu kararı aldığını açıkladı. Ancak Çağla Şikel, satıştan vazgeçti.

Kuzey ve Uzay büyüdükleri evde kalmak istediklerini söylemesi üzerine, Şikel hemen emlakçıyı arayarak son kararını açıkladı.

Eski eşi Emre Altuğ’dan 3 yıl önce ayrılan güzel model, işten arta kalan tüm zamanını çocuklarıyla geçiriyor. Eski eşiyle örnek bir anne-baba portresi çizen Şıkel, her zaman olduğu gibi yine çocuklarının iyiliğini ön plana koydu...