13 / 05 / 2024

Çağlayan Adliyesi nerede

Çağlayan Adliyesi nerede

Çağlayan Adliyesi'nde elektrik kesintisi meydana geldi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı, semtin bazı yerlerinde meydana gelen elektrik arızası sonrası, jeneratörlerin bağlı olduğu ayrıştırıcının çalışmaması nedeni ile yaklaşık 2 saat karanlıkta kaldı

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Çağlayan Adliyesi’nin çevresi kentsel dönüşüme giriyor!

Çağlayan, Gürsel, Hürriyet, Şişli Merkez ve Kaptanpaşa mahallelerinde kentsel dönüşüm ilan edilmesi için düğmeye basıldı. Karar Bakanlar Kurulu tarafından onaylanması halinde Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girecek.

BEDAŞ, Çağlayan'a taşınıyor!

Cengiz Holding İstanbul Avrupa Yakası'nın elektrik dağıtımını yapan 4 milyon 600 bin aboneli BEDAŞ'ı uzun yıllardır hizmet verdiği Taksim'deki genel müdürlük binasından Çağlayan Adliyesi'nin karşısında inşaatı süren binaya taşıyor.

Çağlayan Adliyesi'nin çatısına rüzgar santrali kuruldu!

İstanbul Anadolu Yakası Başsavcısı Fehmi Tosun’un öncülüğünde Çağlayan Adliyesi’nin çatısına, tasarımı, imalatı ve montajı yüzde 100 yerli rüzgar santrali kuruldu. Hedef, diğer adliye binalarına da kurulabilmesi.

Çağlayan Adliyesi'nde elektrik tüketimi azaltılıyor!

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın çatısına elektrik tüketimini azaltmak için rüzgar türbini kuruldu. Fehmi Tosun "Asıl amacımız ülkemizdeki tüm çatılarda verimli bir şekilde kullanılabilir bir hale getirmektir" dedi.

Çağlayan Adliyesi'nde elektrik kesintisi meydana geldi!

Çağlayan Adliyesi'nde elektrik kesintisi meydana geldi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı, semtin bazı yerlerinde meydana gelen elektrik arızası sonrası, jeneratörlerin bağlı olduğu ayrıştırıcının çalışmaması nedeni ile yaklaşık 2 saat karanlıkta kaldı

Doğa Teras Evleri nerede?

Doğa Teras Evleri nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Kemerburgaz Göktürk bölgesi cevabı uygun görülüyor. 2 blok halinde yükselen proje, Ena Gayrimenkul projesi olarak yaşama geçiriliyor...

Doğa Teras Evleri nerede?

Mart 2012'de yaşamın başladığı Doğa Teras Evleri Göktürk projesinde yer alan daireler minimum 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Doğa Teras Evleri nerede sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Doğa Park Evleri nerede?

Doğa Park Evleri nerede sorusuna yanıt olarak Gaziemir Serbest Bölge'ye ve Evka 7'ye yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, anahtar teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede satışlar devam ediyor...

Doğa Teras Evleri nerede?

Ena Gayrimenkul'un hayata geçirdiği Doğa Teras Evleri nerede? sorusuna dair yanıtlar için haberimizi incelemeniz yeterli...

Zafer Çağlayan Bodrum Yalıkavak'tan 5 milyon TL'ye villa satın aldı!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Bodrum'dan 5 milyon TL'ye villa aldı...

Zafer Çağlayan: Türk müteahhitlik sektörü tam gaz ilerliyor!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan: "Dünyayı inşa eden müteahhitlik sektörümüz tam gaz hedeflerine ilerliyor" dedi...

Çağlayan Adliyesi nerede Haberi

Çağlayan Adliyesi nerede

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi, bulunduğu semtin bazı bölgelerinde meydana gelen elektrik arızası sonrası, jeneratörlerin bağlı olduğu ayrıştırıcının çalışmaması nedeniyle yaklaşık 2 saat karanlıkta kaldı. 


Çağlayan semtinin bazı bölgelerinde yaşanan elektrik kesintisi, semtteki İstanbul Adalet Sarayı'nda da çalışmaları olumsuz etkiledi.


Adliyede, güvenli hat nedeniyle kısa süreli çalışan kısmi elektrikle bazı mahkemeler duruşmaları gerçekleştirirken, enerji olmayan bazı mahkemelerde ise duruşmalar yapılamadı. 


Duruşma ve adli işlemler için adliyeye gelen avukat ve vatandaşlar, kesinti nedeniyle, zor anlar yaşadı. Adliyenin kapı girişlerinde bulunan x-ray cihazlarının çalışmaması nedeniyle, bir süre bekletilen vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Kapılarda yoğunluk yaşanırken, adliyenin içinde de elektrik kesintisi sonucu duran asansörlerde mahsur kalanlar oldu. Bu kişiler, görevliler tarafından dışarı çıkarıldı. 


- Zaman zaman kesinti yaşanıyor


Adliyede, elektrik kesintisi sonrası devreye girmesi gereken 6 jeneratörün elektriği dağıtan...