12 / 05 / 2024

Çağlayan Hurda İnşaat adres

Çağlayan Hurda İnşaat adres

Çağlayan Hurda İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şimşek tarafından kuruldu. 

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile ibrahim çağlayan tarafından kuruldu.

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanzade Aslan tarafından kuruldu.

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hazım Aşçı tarafından kuruldu.

Çağla1 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağla1 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Esat Görçin tarafından kuruldu.

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüphan Paşa Demir ve Yakuphan Paşa Demir ortaklığında kuruldu. 

A G Teknoloji İnşaat Mekanik Peyzaj Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

A G Teknoloji İnşaat Mekanik Peyzaj Bakım Onarım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Genç tarafından kuruldu.

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağıran tarafından kuruldu. 

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Çağlar tarafından kuruldu.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 1 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Çağlayan Hurda İnşaat adres Haberi

Çağlayan Hurda İnşaat adres

Çağlayan Hurda İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şimşek tarafından kuruldu. 

Çağlayan Hurda İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
HURDA 1- Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıklarının geri dönüşümüne ilişkin olarak; her türlü sanayi, kentsel ve evselatıkların birer değerli hammadde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla şehir çöplerinin içinde bulunan hurda, hurda kağıt, karton, alüminyum içecek kutuları, pet şişeler, plastik kutu ve kaplar, tekstiller vs toplanarak alınıp satılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan ayrıldıktan sonra granül hale getirilmesi..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Çağlayan Hurda İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Mimar Sinan Mah.Cendere Yolu Sok.No.80/1 Eyüpsultan