10 / 05 / 2024

çağlayan nurol kaç katlı

çağlayan nurol kaç katlı

Yurt Gazetesi 'nin haberine göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nurol GYO A.Ş.'nin Çağlayan Adliyesi'nin yanında yapmakta olduğu gökdelen inşaatı için istediği ilave 6 kat ile ilgili projeyi uygun buldu.

MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl!

MİNT’in hayata geçirdiği MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl olarak belirtildi. Tüm projelerinde 48 ay kira garantisi veren MİNT, ilk yıl yatırımcısının konut bedelinin yüzde 6’sını geri almasını sağlıyor. 

Kağıthane Çağlayan Mahallesi imar planı askıda!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi 1963 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Çağlayan Bedir Camii büyüyor!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi’ndeki parkta bulunan Bedir Camii'nin alanı büyüyor. Cami ile alınan büyüme kararı İBB Meclisi'ne sunuldu...

Çağlayan Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İBB tarafından Kağıthane İlçesi, Çağlayan Mahallesi'ndeki alanın imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Kağıthane Mint Çağlayan fiyatları!

Toplam 140 adet konuttan oluşan Kağıthane Mint Çağlayan fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 750 TL'den başlıyor. Proje peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Kağıthane Çağlayan Bilim Merkezi hizmete açıldı!

Kağıthane'de bir çok faaliyetin aynı anda gerçekleştirileceği çok amaçlı Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile hizmete girdi.

Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi hizmete girdi!

Kağıthane'de bir çok faaliyetin aynı anda gerçekleştirileceği çok amaçlı Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile hizmete girdi.

Çağlayan Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ne zaman hizmete girecek?

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile çok yakında hizmete giriyor.

Çağlayan Gençlik Merkezi hizmete giriyor!

Kağıthane’de spor salonundan konferans salonuna kadar bir çok faaliyetin aynı anda gerçekleştirileceği çok amaçlı bir yapıya sahip olan Çağlayan Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile çok yakında hizmete giriyor.

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Güzel ve hayırlı bir çalışmayı halkımıza hizmete kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Hayatın her alanında ilçeye yapılan yatırımlarla markalaşan Kağıthane, yeni bir merkeze daha kavuştu. Çağlayan Mahallesi’nde hizmete sunulan Yunus Emre Kültür Merkezi ’nin kapılarını çocuklar açtı.

Kağıthane, Hürriyet ve Çağlayan'ın tapu davasında mutlu son!

Kağıthane, Çağlayan ve Hürriyet mahallelerinde 50 yıldır devam eden tapu davası, binlerce vatandaşı mutlu edecek şekilde sonuçlandı. 322 adet parselin Maliye Hazinesi adına tespit ve tesciline karar verildi...

Kağıthane, Hürriyet ve Çağlayan tapu davasında karar verildi!

Kağıthane, Çağlayan ve Hürriyet mahallelerinde 50 yıldır devam eden tapu davası, binlerce vatandaşı mutlu edecek şekilde sonuçlandı. 322 adet parselin Maliye Hazinesi adına tespit ve tesciline karar verildi...

çağlayan nurol kaç katlı Haberi

çağlayan nurol kaç katlı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nurol GYO A.Ş.'nin Çağlayan Adliyesi'nin yanında yapmakta olduğu gökdelen inşaatı için istediği ilave 6 kat ile ilgili projeyi uygun buldu. İlave katlarla gökdelenin toplam inşaat alanı 55.782 metrekareden, 68.612 metrekareye çıkacak. 


Teknik Üniversitesi'nden TOKİ'ye geçen ve 2011 yılında da Nurol GYO A.Ş.'ye satılan Çağlayan'daki gökdelen inşaatına, yeni katlar eklenecek. Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımına göre Nurol'a verilen arazi için hazırlanan ilk projeye göre 30 katlı gökdelen yapılacaktı. 


İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde askıya çıkan yeni proje ile, Nurol firmasının kapasite artışı projesi hazırladığı ortaya çıktı. 


Şehircilik Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda şöyle denildi: "Şişli İlçesi Izzetpaşa Mah. 246DY1C Pafta 9773 Ada 3 nolu Parsel mevkiindeki Nurol GYO A.Ş. tarafından yapılması planlanan Nurol Tower kapasite artışı projesi ile ilgili...