11 / 05 / 2024

Çağtur Turizm adres

Çağtur Turizm adres

Çağtur Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağrı Öner, Ahmet Çağatay Öner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da kuruldu

TÜİK açıkladı, Turizm geliri 20 milyar doları aştı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in yaptığı açıklama doğrultusunda yer alan rakamlara göre turizm geliri Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 20 milyar doları aştı. İşte TÜİK'in açıkladığı rakamlar...

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahes İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. taarfından kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Bakan Nebati’den mükelleflerin su serpen açıklama! Artık o işlemlere gerek kalmayacak

 İşe başlama, şube açılışı-kapanışı, adres değişikliği, tür değişikliği, tasfiyeye giriş, tasfiyeden vazgeçme, tasfiye kapanış ve unvan değişikliği işlemleri için mükelleflerin vergi dairesine başvuru yapma devri bitiyor. İşte konu hakkındaki detaylar…

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Tamer tarafından kuruldu.

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile Mesut  Yıldırım, Sabahattin Bayrak, Yılmaz Acun tarafından kuruldu.

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

Hazine arazisine inşa edilen taşınmazlar için düzenleme!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:404 bugünkü 31508 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğe göre, kamu arazileri üzerinde inşa edilen turizm tesislerinin borçları 30 Kasım 2022'ye kadar ertelendi...

Çağtur Turizm adres Haberi

Çağtur Turizm adres

Çağtur Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağrı Öner, Ahmet Çağatay Öner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da kuruldu. Çağtur Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çağtur Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Akpınar Mahallesi, Hasan Basri Caddesi,...