03 / 05 / 2024

Çağyapı İnşaat Mühendislik Mimarlık

Çağyapı İnşaat Mühendislik Mimarlık

Çağyapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Emre Kepçeoğlu, Mehmet Dursun ve Nefi Demirci tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Tüncel tarafından kuruldu.

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Selvi tarafından kuruldu.

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Sfyg Grup Yapı İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Sfyg Grup Yapı İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 751 bin 90 TL sermaye bedeli ile Fehmi Geleri tarafından kuruldu.

Emba Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu! 

Emba Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Sanlı tarafından kuruldu. 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kanza tarafından kuruldu.

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kanza tarafından kuruldu.

Mayf Yapı İnşaat Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayf Yapı İnşaat Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ayata tarafından kuruldu.

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Selim Bölükbaşı, Süleyman Kuşbucak ve Yunus Atmaca ortaklığında kuruldu.

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Büyük ve Uğur Köse ortaklığında kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

Çağyapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Haberi

Çağyapı İnşaat Mühendislik Mimarlık

Çağyapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Emre Kepçeoğlu, Mehmet Dursun ve Nefi Demirci tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu. 


Çağyapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, F. Kerim Gökay Caddesi, Feneryolu Atamtürk Apartmanı, No:78...