18 / 05 / 2024

cahit bağcı uğurludağ açıklamaları

cahit bağcı uğurludağ açıklamaları

Seçim çalışmaları kapsamında partisine destek olmak için ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, açıklamalarda bulundu.

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

TOKİ Çorum Uğurludağ’da 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerindeki dairelerin ayrıntıları da resmen kesinleşti. Peki TOKİ Çorum Uğurludağ projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Uğurludağ 2022 ucuz konut projesi...

Başcı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başcı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye ile Uğur Başcı tarafından kuruldu. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

İstanbul Bağcılar'da başlatılan kentsel dönüşüm Asburçaklar Sitesi sakinlerini mağduriyete uğrattı. Binalarının güvenirliğinden endişe eden site sakinleri daha güvenli binalarda yaşamak isterken hukuksuz anlaşmalarla mağdur oldu. 

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2. Etap projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

Bağcılar’daki riskli binalar yıkılıyor!

Bağcılar’da depremde hasar gören binalar kontrollü olarak yıkılıyor. 5.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan 5 katlı bir binanın yıkımı tamamlanırken, 270 daire ve 40 dükkanın bulunduğu sitede çalışmalar devam ediyor...

Bağcılar'da bir binada çatlaklar tespit edildi!

İstanbul'da önceki gün meydana gelen deprem sonrası Bağcılar'da bir binada çatlaklar oluştuğu tespit edildi. Apartman sakinleri çatlaklar nedeniyle yetkililere tedirginliklerini belirterek, binanın incelenmesini istedi.

Uğurludağ TOKİ son başvuru tarihi!

Uğurludağ TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 24 adet konut bulunuyor.

Çorum Uğurludağ TOKİ başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular sona eriyor.

TOKİ Çorum Uğurludağ 2019 son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

cahit bağcı uğurludağ açıklamaları Haberi

cahit bağcı uğurludağ açıklamaları

Seçim çalışmaları kapsamında partisine destek olmak için ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ekonomi işleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, AK Parti Milletvekili Adayı Bekir Horuz, İl Başkan Yardımcıları Mahmut Öztemiz, Mustafa Kılıç, Ahmet Akın ve Kenan İpek'le Uğurludağ ilçesini ziyaret etti. 


İlçede İlçe Başkanı Yakup Torun ile Belediye Başkanı Remzi Torun tarafından karşılanan Bağcı ve Horuz ilçe başkanlığı önünde halkla buluştu. 


İlçe Başkanı Yakıp Torun yaptığı konuşmada, "Her daim yanımızda olan Milletvekilimiz Cahit Bağcı'ya ilçem adına teşekkür ederim. Projelerimize sahip çıktı, destek oldu, ödenek buldu. Son 2 yılda çok hızlı yatırım aldık" dedi.


Milletvekili Adayı Bekir Horuz ise "AK Parti 13 yılda çok büyük hizmetler yaptı ve Türkiye'yi geliştirdi ve büyüttü. Hazirandan bugüne yaşanan sıkıntıları milletimiz çok iyi görmektedir....