03 / 05 / 2024

Cahit Bağcı: Uğurludağ'da hizmet atağına geçtik!

Cahit Bağcı: Uğurludağ'da hizmet atağına geçtik!

Seçim çalışmaları kapsamında partisine destek olmak için ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, açıklamalarda bulundu.



Seçim çalışmaları kapsamında partisine destek olmak için ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ekonomi işleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, AK Parti Milletvekili Adayı Bekir Horuz, İl Başkan Yardımcıları Mahmut Öztemiz, Mustafa Kılıç, Ahmet Akın ve Kenan İpek'le Uğurludağ ilçesini ziyaret etti. 


İlçede İlçe Başkanı Yakup Torun ile Belediye Başkanı Remzi Torun tarafından karşılanan Bağcı ve Horuz ilçe başkanlığı önünde halkla buluştu. 


İlçe Başkanı Yakıp Torun yaptığı konuşmada, "Her daim yanımızda olan Milletvekilimiz Cahit Bağcı'ya ilçem adına teşekkür ederim. Projelerimize sahip çıktı, destek oldu, ödenek buldu. Son 2 yılda çok hızlı yatırım aldık" dedi.


Milletvekili Adayı Bekir Horuz ise "AK Parti 13 yılda çok büyük hizmetler yaptı ve Türkiye'yi geliştirdi ve büyüttü. Hazirandan bugüne yaşanan sıkıntıları milletimiz çok iyi görmektedir. inşallah milletimizin desteği ile 1 Kasım seçimleri sonrası AK Partinin tek başına iktidarı İlçede İlçe Başkanı Yakup Torun ile Beledye Başkanı Remzi Torun tarafından karşılanan Bağcı ve Horuz ilçe başkanlığı önünde halkla buluştu. 


UĞURLUDAĞ'IN EKMEĞİNİ BÜYÜTMEKTİR DERDİMİZ 

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcsı ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, "Uğurludağ ilçemizde hemş eril erim iz in gelirini yaşam kalitesini artırmak için çalıştık çabaladık. İhale edilen Şendere içme suyu projesi, ihaleye gönderilen  TOKİ  konutları, ihale edlen Kızılırmak Tımarlı sulama projesi. Su ölçümü yapılan göletler, Yeni ambulans ve itfaiye destekleri. sentetik çim saha. öğretmen evi lokali sadece son 2 yıldaki yatırımlarla ilgili gelişmelerdir. 


Uğurludağ AK Partiye inandı ve güvendi ve %70 e yakın destek verdi. AK Parti bu milletin umududur geleceğinin teminatıdr. Ancak hazirandan günümüze yaşadıklarımız iç ve dış düşmanların el sıkştıklannı bir işaretidir. AK Partisiz bir Türkiye inşa çabalarına bu millet asla izin vermeyecektir. Güçlü Türkiye'den rahatsızlık duyanlar Türkiye'yi yönetilemez gösterme çabasına girişenlerdir. Millet bu oyunu sandıkta bozacak ve Türkiye tekrar huzurla istikrarı yakalayacaktır" dedi. ilçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Bağcı. Bekir Horuz, il başkan yardımcıları ve Uğuriudağ teşkilatı birlikte esnaf ziyaretinde bulundu ve destek istedi. Bağcı, aday Bekir Horuz'u Uğurludağlılar ile tanıştırdı. Uğuriudağ esnafı ve vatandaşlar Çorum'a ve ilçeye hizmetlerinden dolayı Bağcıya teşekkür ederek helalleştilerve "ydun açık olsun" dye dua etti.


Bağcı ve Horuz birlikte Belediyeyi ziyaret ederek Başkan Remzi Torun'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bağcı; "AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı darak Türkiye'ye. Partimize ve Çoruma hizmet etmeye devam edeceğim, yanınızdayım" dedi. 


Kent Haber


Geri Dön